leyditurk1
profili

  • ilk cinsel deneyim sırasında düşünülenler

    bu muymuş yani'dir. ilk deneyimimi 25 yaşında sevdiğim adamla yaşadım. ne kadar sevsem ve tahrik olsam da ve hatta hazır olsam da aklıma gelen ilk şey buydu; bu muymuş. içime girdiğinde hissettiğim şey, konunun çok da şey olmadığıydı. yani nasıl desem, hissedemiyorsun, sanki hissediyormuş gibi lanse ediyorlardı ama içimde misin aşkım, sorusu boşuna sorulmuyor. erkekler açısından bilmem ama kadın açısından kesinlikle hayal kırıklığı oluyor. penisin boyu ve çapı çok çok çok çok milyon kere çok önemliymiş, bunu anlıyorsun. boyu mu işlevi mi demeyin. cevap belli hem boy hem de çap önemli. işlevi hallederiz onda sıkıntı yok.

    ama seks çok basit bir şey. maksat içine girdiğin küçük kaygan delikse gerçekten gerekmiyor. olmasa da olur. işte bu nedenle fantezi diye bir şey bulmuşlar. süper. seksi içine girip çıkmak olarak düşünenler hiçbir bok hissedemez. içine girmezden önce yapılan şeyler önemli. yoksa al eline salatalığı ittir ittir geri çek. aynı şey. hem boyu kısa ya da ince sorunun da olmuyor.

    şu an yaşım gereği çok şey yaşamış olan bir kadın olarak diyebilirim ki ilk önemli değil, son seksiniz size ne düşündürüyor buna odaklanın.