afsarturkmeni5
profili

  • arthur masuaku

    s.kini rakip tribunune gostermek: 1 mac ceza
    instagram postu begenmek: 7 ay ceza

    himmetcilerin adalet anlayisi.

  • utku şen

    erlik diye ifşa edilen yazılımcı arkadaşın iş yerinin fotoğrafını erlik'e pkklılar
    "bekliyoruz o... çocuğu" diye paylaşmışlar. şimdi bu utku malı, fok balığı emre'ye atmış, o da direkt pkklılara atmış. utku aptalsın, utkuuuu.

  • son 20 günde hiçbir çaylağın yazar yapılmaması

    son 20 günde hiçbir ak trollun yazar yapılmaması olayıdır.

  • lord varys

    kendisi 7 8 krala hizmet etmiştir. dönek diyen vardır ama bir sözü var; ben sadece krallığa hizmet ettim işte hadım reis de böyleydi. ülkenin bekasını düşünen sayılı kişilerden biriydi.

  • 20 ekim 2018 devlet bahçeli tweet'leri

    devlet beğ şu an yardırıyor efendim. devlet beğ hem reisi destekleyip, hem reisin adamlarına laf atarak nereye varmak istemektedir?

    > ne var andımızda? neresi sinirlerini bozuyor, neyi vicdanlarını bulandırıyor?

    > türküm demek suç mu? doğruyum demek yanlış mı? çalışkan olmak gaflet mi? eğer andımıza cephe alanlar kripto damarın karanlık failleri değilse merakla soruyorum dertleri nedir? bu hazımsızlık niyedir? bu ülkenin adı türkiye cumhuriyeti, üzerinde yaşayan millet ise türk’tür.

    > sayın bekir bozdağ danıştay kararına çok bozulmuş, anayasa ve yasanın alenen çiğnendiğini söylemiş. işine geldi mi yargıya saygıyı bekleyen, işine gelmedi mi yasa çiğnendi diyen sayın bozdağ ve onun gibi düşünenlerin hala çözülme süreci üslubuna müracaatları talihsizliktir.

    > sayın bozdağ kürdüm, özgürüm diyebilir. dilini tutan yoktur. sus otur yerine diyen de yoktur. buyursun, mizaç ve meşrebine müzahir değerlendirmesini yapsın. türk milleti kendisini en güzel ve yüksek mevkilere taşımıştır. ama kendisi türk milletini düşürmeyi aklından geçirmesin.

    > andımızı fıtrat ve köküne uygun okumak isteyen varsa kendi bilir. ancak türk milletinin andına kimse karışmasın, hiç kimse ortalığı karıştırmasın.

    > pkk’lıyım, bölücüyüm, kürdistan için çalışırım diyen varsa cezası bellidir, sonuçlarına katlanacaktır. uyarıyorum, sayın bozdağ buna çok dikkat etsin. 81 ilde basın açıklaması yapan malum bir sendikanın başkanı da durum muhasebesi ve özeleştiriyi yapacak milliliği göstersin.

    > andımızın neresinde sorun vardır? and türk’tür, çünkü anı türk’tür, ati türk’tür, vatan türk’tür, millet türk’tür. ağaç kovuğundan çıkmadık, gökten zembille inmedik. tesadüfen olmadık, toplamayla oluşmadık. tarihte türk’tük, halde türk’üz, istikbalde de türk olacağız.

    > papaz kuş gibi uçar gider yargı kararı denilir. andımızla ilgili yine yargı karar verir, ne var ki karşı çıkılır. bunun neresi adil, neresi ahlakidir? andımız milli kimliğimizin alameti farikalarından birisidir. sevmeyen varsa sussun, okumayacak varsa kendi işine baksın.

    > türküm, doğruyum, çalışkanım. ilkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi, özümden çok sevmektir. ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. ey büyük atatürk! açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

    > varlığım türk varlığına armağan olsun. ne mutlu türküm diyene !