konserlerde esneyen adam4
profili

  • 7 kasım 2023 erdek depremi

    bir takım embesillere inat 3-4 büyüklüğünde depremlere inadına başlık açın arkadaşlar. bu bok ağızlı skikleri de engelleyin. ıq yoksulu hiyarlara bi türlü anlatamadık, 4 şiddetinde deprem oldu vay evim yıkıldı diye açmıyor adam bunu, marmara'da olası büyük depreme dair ikaz, tetikte olmamız gereken bir durum var mı yok mu diye açıyor. yani cidden şunu hiç düşünmüyor musun, lan acaba öncü bi deprem olabilir mi, 3 5 saat sonra pendik'te zeytinburnu'nda yaşadığım kerpiçten kum ev başıma çöker mi. yok amk yok, kafalar çok rahat. aq nasıl bu kadar rahat olabiliyosunuz inanılır gibi değil ya. keşke ben de düşük iqlu ağaçtan meyve toplama güdüsüyle cinsellik dışında çok bi düşünsel kabiliyeti olmayan biri olaydım keşke. 5 ay önce ülkenin doğusunda taş üstüne taş kalmadı yüz binlerce insan öldü, sunlardaki rahatlığa bak aq. marmara'da'ki deprem hareketliliği sizin dilan polat özgür özel saçmalıklarınizdan bin kat daha önemli bi şeye cemkireceksen sttir o başlıklara cemkir skik.

  • etrafınızda kılıçdaroğlu'na dönen var mı

    boş oy atacaklar, sandığa gitmeyenler vatana, millete ihanet ediyorsunuz. bu bir tepki değil hakka girmektir. oy vermeyen vatandaşlığını yabancılara bıraksın gitsin bu ülkeden.

  • arctic monkeys'in türk bakkaldan küfür yemesi

    avrupa'da geri dönüşüm olduğu için bu şişeler değerlidir kiosklarin büfelerin bankların yanına konur. şişe toplayıcılar veya bufeciler alıp dönüşüme versin aynı zamanda para da kazansın diye. cam, plastik vs şişenin, ne hikmetse sanki dünya zenginiymişiz gibi çöp olduğu, içmeye ayramız olmayıp sıçmaya atla gittiğimiz şu üzücü ülkemizde cahil dayı anlamamış tabi. şişe, yani çöp. kır at sağa sola dimi...

  • şenol güneş

    ben işler istediği gibi olmayınca bu kadar karaktersizce şımarıp beşiktaşın kötülüğüne iş yapmış başka bi antrenör görmedim. beşiktaş tarihine altın puntolarla yazılacakmış, sktir aq topu, ben adını anmam bile anmam. kusura bakmayın da vefasızlık bizim göte göt dememiz değil, bu adamın kendisine kariyerinin sonunda şampiyonlar ligi heyecanı yaşatmış kulübe ve futbolculara bu şekilde "kazık atması", ihanet etmesidir. tam bir yıl oldu bir yıl aq. ve aynı işkence sürüyor ya. herife milli takım önerildi, fiko istemedi, ve ağzına sıçmaya karar verdi beşiktaşın. ne milli takımmış amk ya. salın gitsin lan, fiko küme düşeceğiz sal aq sal...

    ve işin komiği olup biteni göremeyen, bu adamın gtünü yalayan beyinsiz yalakalar camiada çoğunlukta! bir yıldır sıkıntı belli, ama her maç ayrı futbolcu tartışıyorlar, hakem tartışıyorlar! oyun yok ortada aq malı oyun yok lan.