alainderon2
profili

  • abdülhamid osmanoğlu'nun attığı tweet

    abdülhamid'i de abisi orhan abi'yi de tanıyorum. benim için orhan abi'nin kardeşidir kendisi. ya arkadaş burda yazıp rezil etmek istemiyorum ama sen önce özel hayatındaki sorunları hallet.

    sana mı kaldı iktidarın maşası, yalakası olmak? bu kadar mı maddi anlamda muhtaç kaldınız? bu twitler ve iktidar yalakalığı üzerinden maddi bir çıkar elde ediyorsanız ve buna muhtaçsanız anlarım.

    ailecek cahil ve varoşsunuz. bırak osmanlı hanedanı olmak herhangi bir medeni istanbullu kadar bilginiz, kültürünüz, görgünüz yok. siz osmanlı hanedanındanız dedikçe biz utanıyoruz. çünkü hanedana yakışır bir birikim ve kültür sahibi değilsiniz.

    daha bir buçuk ay önce olanlar unutulmadı. cehaletinizi gördükçe ben utanıyorum, üzerinize inalcık, taşağıl, ortaylı gibi nice türk tarihi hocalarının kitap setlerini atasım geliyor. biliyorsan konuş alim sansınlar, bilmiyorsan sus da adam sansınlar diye bir söz var. bir konu hakkında bir şey bilmiyorsan en azından haddini bil. maalesef kendini yetiştirememiş, cahil bir osmanlı soyunun saçmalamasıdır.

  • buram buram çomar kokan semtler

    istanbul'da başakşehir'de bir site var. sanki tüm konya ovası iç anadolu oraya göç etmiş gibi bir hal. insanlar tek tip. hepsi türbanlı, hepsi birbiriyle sidik yarışında. hepsi de kendini toplumun üst kesimi sanan, sonradan görme yeni zengin. site dediysem yüz ölçümü devasa bir yer. araban olmak zorunda. koca sitede bir tane yeşillik, ot, ağaç yok. her yer gözünün alabildiğine gri beton. arkadaşın arkadaşını ziyarete gitmiştik, o iç sıkılmasını unutamıyorum. düşün ki karadenizlisin, koskoca sitede bir tanecik yeşil ot yok. bu site çomarlığın en yoğun noktasıdır benim için. çünkü hep aynı tip insanlar oraya taşınmak için can atar.