morning glory2
profili

  • cennette arapça ve farsça konuşulacak

    şu islamcılar biran önce cennetlerine kavuşsalar da hepimiz rahatlasak. bugün bi gazetecinin ismailağa cemaati içinde dinlediklerini okudum. kadınlara denize girmeyin, çarçafınızı çıkarmayın, aydınları dinlemeyin, bağnaz olun deniyor. başka cemaatlere de meyletmeyin, kuzu gibi gelin, bağışınızı yardımınızı yapın, sesinizi de çok çıkarmayın. yaşamayın diyorlar özetle. gülmesine bile takılmışlar kadınların. neşeli insanlar gevşek olurmuş, hem gülünecek ne varmış?

    yahu ölün o zaman? siz bu dünyaya niye geldiniz ki, çile çekmek için mi? bugün bi diğeri, allah sevdiği kulunun duasını işitmek için onu zorda bırakır diyordu. allaha da iftira atıyorlar artık.

    aklınız çıkıyor günaha giricem de sonsuz yaşantımı sakatlıyacağım diye değil mi? yahu bi sonsuzluk yok anlamıyor musunuz? bi grup ulema bu masallarla sizi kendine esir ediyor.

    cennette arapça konuşulacakmış.. neden biliyor musunuz? çünkü islam dini kültür emperyalizminin en bayağısına alet ediliyor. sizden istenen allahın dinini yaşamanız değil, bi arap gibi davranmanız. onun dilini, giyimini, örfünü, adetini yaymanız.

    islam bi arap dinidir. böyle söylenince kızılıyor. ancak ahiretin resmi dili arapçadır diyor adam. kimse de çüş demiyor.

    tahmin edeyim, orda bize arapça bilen hocalarımız şefaat edecek, yol gösterecek. o yüzden paçalarından ayrılmayalım değil mi? ki böylece tek marifeti arapça bilmek olan insanlar mercedese binebilsin..

    güzel tezgah.

  • erkeklerin yalnızca kısa ve net komutları alması

    kadınlar kısa kesmeyi öğrenebilirse evet, başlıktaki tavsiyeyi uygulayabilirler. ama üzgünüm, uzatmak sizin doğanızda var.

    edit: ve hayır, bu sizin daha sofistike olduğunuzu göstermiyor. sadece daha verimsiz bi iletişim yöntemi kullanıyorsunuz.