pilavyemeyencinli4
profili

  • chatgpt

    ekşicilerin öve öve bitiremediği yapay zeka sohbet robotu. ben de seviyorum da lan robot çökmüş, çöktüğü için bile öven var. sneijderin ayakkabı bağlayışı bile farklı be diyen gsli taraftar gibi yüceltiyorlar valla durduramıyoruz.

  • rte karşısında aday olsa oy verilecekler

    bi twit vardı: cb seçimi ikinci tura kalsa ve erdoğan'ın rakibi deccal olsa, nerde kaldın horasanın yiğidi deyip deccale basarım oyumu

    edit: yangın bölgelerimizde yardım ve dayanışma için gereksinimler: #126476690

  • berat albayrak özge ulusoy ilişkisi iddiası

    lan berat... içerik engelleme talebi vermesen görmeyecektim he böyle bir dedikodu olduğunu

  • ali koç

    (#81810932) gerçekten ilginç bir sözlük bura. birisi tökezleyedursun, hemen uydurma hikayelere inanıp gömmeye başlayan çok garip bir topluluğu barındıran bir mecra burası. dünün en beğenilen 2. entrysini yazan, 100 küsur fav alan arkadaş ali koç'un başarısızlığıyla(!) ilgili bu kadar bilgiye nerden ulaşmış acaba? koç ailesinden falan heralde?

    "tekrar geldi ulkeye. ama hic bir sirkette gorev almayacak fenerbahceyle ugrasacak sartiyla." yalan oğlu yalan. yahu adam fenerbahçe kulubunde 2006'dan itibaren yönetimde görev almaya başlamış. ondan 9 sene öncesinde yani amerikadan döndükten sonra 1997 yılında koç holding stratejik planlama grubu'nde yeni iş geliştirme koordinatörü olarak görev yapmaya başlamış ve ilerleyen yıllarda şirketin üst düzey pozisyonlarına atanmış. al biyografi. hani hiç bir şirkette görev almayacaktı? şu an zaten tüsiad yönetim kurulunda, yapı kredi yönetim kurulunda, daha bir çok şirket vs yönetim kurulunda, al bak

    velhasıl, bir kere ayağınız kayıversin hemen üzerinize çullanabilecek tıynette bir milletiz biz. ekşiciler her ne kadar kendilerini soyutlamaya çalışsalar da bal gibi bu millettle aynı özelliklere sahipler.

    not: bjk

    edit: fenerbahçe taraftarına çağrım ali koç'tan desteklerini hemen çekmemeleridir. bu adam zaten başkan olmadan önce size günü kurtarmayı değil, geleceği kurtarmayı vaadediyordu. azizin çöplüğünden aniden harika bir takım çıkarmasını beklemeyin. sadece taraftarın kendisini hangi vaatleri göz önüne alarak seçtiğini hatırlayın.