renc i bi genc1
profili

  • kız çocuk isteyen erkek

    bir zamanlar bendim.
    şimdi, sekiz yaşında ikiz kızlarım var. gördüm anyayı konyayı. yav arkadaş ne ilgi manyağı, triptonik, kıskanç canlılarmış bunlar. anaları da aynı zaten. evde üç karının dırdırlarıyla, tripleriyle kavga gürültü yaşıyoruz. bu türün küçüğü de büyüğü de aynı, her yaşta trip var anlayacağınız. ayrıntıya gerek yok, ekşisözlükte kadınların huysuzluklarına dair yazılan herşeyi çarpı 3 yaşıyorum. neyse, mecbur dayanacağız işte.

    şaka lan şaka, muhteşem bir duygu bu. bir kadını sevmiş, severek evlenmiş ve hep de sevecekseniz bir de kızınız olduğunda artık keyfinize diyecek yok. tabi bende biri bana diğeri annesine benzeyen ikiz kızlar ile yalnız kendisine benzeyen yani eskilerin deyimiyle nev'i şahsına münhasır hanım var. böyle olunca da 'aşkııımmm' deyince bakan dünya tatlısı üç sevgilim var. şahsen hiç abartmadan söylüyorum, eğer evdeysem saat başı 'hani öpücük' diyerek sevgi kontrolünü yapıyorum. kendimin bizzat şahsen benim belirlediğim bir standart var. eee yıllardır öpe öpe anladık artık. neyse, bu üçünden birinin hafif bir kalite düşüklüğü yaptığını görünce anlıyorum ki durumlar nanay. malum insan ırkının bu modeli azıcık ilgi ve iltifatla çözülüyor hemen. bu bozuk atanla azıcık fazla ilgilenince genelde derdini paylaşıyor ve sorun çözülüyor. kalitede düşüklük yoksa zaten hayat bana güzel. üç kişi tarafından ölesiye sevilen biri olarak mutlu mesut ve yüzümde istemsiz oluşan gülüşle evde geziniyorum. yahu bildiğin kralım ben.

    canınız çektiyse tavsiye ederim. ama şartı başta dedim yine yazayım. ömür boyu sevecek bir kadın bulun önce. gerisi eminim erkek çocukla da güzel yaşanır. ben kızlı modelden bahsettim. bir kız tarafından sevilmenin güzelliğini birkaç katıyla çarpın, işte aynen o şekilde bir hayatınız olacak.

    ben, kızlarımın bayıldığı pazar kahvaltısında da bir kalite kontrol yapayım, bakalım hafta sonunda işler yolunda mı?

    öptüm gençler. kız çocuk iyidir, siz öküz olmayın yeter.