yedimayisikibinoniki2
profili

  • 12 ekim 2018 kadıköy dorock xl rezaleti

    türkiyedeki eğlence kültürünün amına koyayım. mevzubahis mekandan bağımsız olarak içimdeydi bunu söylemek. damsız girilmez lafına da ayrı kafam girsin, bak kardeşim nedir bunun düzgünü, "couples only"dir, yalnızca çiftler dersin, ben sana soruyor muyum yanında siktiğin biri var mı diye dalyarak!

  • 14 eylül 2018 3. havaalanı olayları

    emekleriyle türkiyeyi türkiye yapan insanlardan bahsediyoruz evet. hayvana reva görülen şartlarda üç kuruşa it gibi çalışmayı kabul ettikleri için, siz de aynı şartlarda it gibi çalışmak zorundasınız, çünkü türkiyede bu şartları kabul edecek birisi daima olacak. çalışamazlarsa geçinemezler mi? o halde kötü ekonomik durumda 5 tane çocuk yapmayacaklardı. şimdiyse hem kendileri, hem de gelecekte çocukları aynı, hayvana reva görülen şartlarda yaşamak zorunda.

    kendileri türkiyeyi türkiye yapan insanlardır. öğrenciyseniz, veya değilseniz dahi asgari ücretle iş aramayı deneyin, marka kurumlar haricinde bulacağınız en iyi teklif 8 saat için geçerli olan asgari ücreti 11 saate vermek olacak, markalaşmış kurumlar mecburen 8 saatinize asgari ücret verecek, fakat korkunç durumda olan çalışma şartlarınız değişmeyecek. kabul etmeyecek misiniz? birisi illa ki kabul edecek. çünkü işe ihtiyacı var, çünkü parası yokken çocuğu var, çünkü sorumluluk almayı bilmiyor. bu yüzden siz de, sizin çocuğunuz da it gibi çalışmak zorunda kalacak.

    evet, 6 aydır maaşını almadan çalışmayı, tahtakurularıyla yaşamayı kendine reva gören bu insanlar türkiyeyi türkiye yapanlardır, fedakar değil gurursuzlardır, ve türkiyenin çoğunluğunu oluştururlar. bu yüzden siz de gururunuz ve emeğinizi hiçe saymayı kendine hak görecek insanların altında çalışmaya mahkumsunuz.