zifir1
profili

  • 26 ağustos 2018 beşiktaş antalyaspor maçı

    saka gibi ama neredeyse 40 (yaziyla, kirk) senedir besiktasliyim. bunu belirtmek istedim zira gokhan gonul icin laflar hazirladim. iyi oyuncu olabilir; hatta besiktasim icin vazgecilmez onemde bir oyuncu da olabilir, amenna. fakat sen saglik gorevlisinin kilina bile dokunamazsin arkadasim. o dakikadan sonra benim icin mac anlamini yitirdi, cok ciddiyim.

    gokhan gonul umarim en az sekiz mac falan ceza alir. hatta butun sene ceza alsa yeridir, derim. bu yaptigini sahada bir daha baska hicbir futbolcu yapmaya cesaret etmek bir yana, yapmayi aklina dahi getirmemeli, getirememeli.

    ddun everton’in macini seyrettim, bizim cenk’i seyretmeyi seviyorum cunku. son dakikada keane kafa travmasi gecirdigi icin saglik gorevlileri dakikalarca sakin bir sekilde mudahale etti. belki antalyali oyuncunun durumu o kadar ciddi degildi, fakat sen ne biliyorsun ki agacim? saglik gorevlileri yeterince hizli hareket etmiyor mu, nedir, bunun kararini sen veremezsin, sen oraya mudahale edemezsin. nihayetinde bak adam sakatligi yuzunden oyundan cikmak zorunda kaldi.

    milyonlarca insanin gozu onunde saglik gorevlisine su hareketi yapabilen bir zihniyet nedeniyle ki doktorlar hastanelerde fiziksel siddete maruz kaliyor. ya da tersi, fark etmez. hakemin dogrudan kirmizi kart verip gokhan gonul’u o saniye itibariyle saha disinda birakmasi lazim gelirdi; bu yuzden, gokhan gonul’e gelecek ceza kadar hakeme de ceza kesilmesini dilerim.

    maci ya da takimi yorumlamak gibi bir niyetim yok. dedigim gibi, o hareketten sonra benim icin mac bitti.

    saglikci falan da degilim bu arada, hic alakam yok.