eskizozluk2
profili

  • ferhan şensoy

    milli komedyenleri şafak sezer, fetöden iceri giren top sakallı mal, recep ivedik vs. olan trollerin hedef olarak bellediği, yaşayan son birkaç efsaneden birisi. zaten az kaldılar sevgili aktroller. sizler daha portakalda vitaminken levent kırca, nejat uygur, zeki-metin devekuşu kabare,kemal sunal, ilyas salman, şener şen, ferhan şensoy ve dahası siyasi komedi yapan, dönemin barındırdığı tüm nimetlerden yararlanarak eleştirel mizah yapan sanatçılardı. bugün siz ve sizin gibiler maksatlı olarak ülkenin tüm renkleriyle, dokusuyla, zenginliğiyle oynanmasına katkı sundukça, zaman içinde bu insanlar bu ülkenin ortalamalarının dışında kalmaya başladılar ve yıllarca toplumun göz bebeği olan bu adamları, sırasıyla ekşide gündem yaparak itibarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz. maksatlısınız, kötü niyetlisiniz, cahilsiniz hem de kara cahilsiniz. sizlerle bırakın tartışmayı, sıçmaya gidilmez.
    eyyydit: imla

  • erdoğan'ın atatürk'ten daha büyük bir lider olması

    kurucu lider atatürk'e duyduğum sevgiye rağmenden sonra okumayı bıraktığım başlık.
    (bkz: açmayın troll)

    edit: mesajlarda küfredenlere sözüm hakkımızda her ne düşünüyorsanız allah size on katını versin. ne mutlu türk'üm diyene!

    edit2: bu işler böyle demek ki. ortaya yumurtla sonra kaybol klavye delikanlısı algı operasyoncuları. saflığımıza geldi görüntü almadık, alan paylaşır umarım.