watcanaydu3
profili

  • yazarların maaş/borç oranı

    maaş: 0 tl

    borç: 950 bin tl

    not: abim sağ olsun.

    bonus: e haciz, maaşa haciz, para transferlerine blokaj ve sağlık problemi.

    edit: bu saatten sonra dünyaya orta parmak atar geçerim. çırpındıkça daha da battığını fark ediyorsun. hele türkiye gibi bir yerde borcunu ödeme çalışmak gibi bir hata yapıyorsan eyvallahlar olsun.

    mesela x bir firmaya borcunu ödediğin vakit para giriş ve çıkışlarını görüyorlar. bu sefer uyanık icra avukatlari calistigin firmaya sürekli haciz yazısı yolluyor. maaşa sadece bir kişi haciz koyabilir ama bizim uyanık icra avukatların umrumda mı? tabiki hayır. sizi taciz etmek için bu yazıyı yolluyorlar.

    velhasıl ben bu sistemden şunu anlarım

    borcuna sadık olan kerizdir. kaz misali sırası gelen yoluyor. en iyisi dolandırıcı olmak. parayı buldugun vakit nasıl bulduğunu sormazlar. aksine banka soysan bile "parayı götürdü namıssızz" deyip sırtına iki şaplak patlatırlar. dolandirilan insana âciz bir gözle bakıp " ule bu safı yolmuşlar" deyip üstünden makara yaparlar.

  • para karşılığı seks yapan üniversiteli kız

    "muhtaç olmadan ekmeğini kazanıyor " diyen yazarlarımız var. pardon da başka nasıl muhtaç olacaksın ? hayatın en büyük sillesini kıllı adamlarla yatarak geçiriyorsun. yani şimdi bu muhtaç olmuyor mu ? başka felaket senaryosu var mı ?

    bu tip kızlar fakir edebiyatı falan yapmasın. zenginlerle yatıp, kazandıkları paralarla neler yaptıklarını da biliyoruz. herkes kendi üniversitesini şöyle incelemeye alsa dediklerime hak verecekler. affedersiniz ama orospu tabiri artık tedavülden kalktı. misal bunu meslek olarak yapanlar ösym sınavlarına giriyor, bölümünü seçip "sadece benim amım var ama zor durumdayım " diyerek kendine katma değer yaratıyor.

    entryleri şöyle göz gezdirdiğim zaman "hayal dünyasında yaşıyoruz" diyorum. kadın yazarlar durumu legal hale getirmek için her türlü yolu deniyor ama kusura bakmayın yaptığınız orospuluğun hiçbir mantıklı açıklaması yok. savunmaya bakar mısın ? "muhtaçtır o yüzden yapıyor " hey allahım ne günlere kaldık.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    gelin efenim.

    https://ribony.com/cannnncannnn