blueeyedcat1
profili

  • türkiye'nin üçüncü büyük etnik nüfusuna küfretmek

    daha yalnızca yarım saat önce yaşadığım olay;
    saat 23:00 civari kaldığım otele araplar geldi kafile olarak. koridordaki bağrışmalar, ıslıklar, çığlıklar (evet çığlık) sebebiyle yatağımdan fırladım. uyumak imkansız. 15 dk geçti hala devam. insan gibi odalarına yerleşemediler. otelde oda tutunca oteli satın aldıklarını sandılar koduğumun görgüsüz arsızları. resepsiyonu aradım çünkü muhattap olursam başıma gelecekleri biliyorum. "özür dileriz ne olur sabredin falan filan" neyse dedim, sabrettim. bir ara sessizlik oldu oh dedim. 23:40 civarı adamın biri tam kapımın önünde bağırarak yan odamdaki adamla konuşuyor. dayanamadım açtım kapıyı "please be quiet, it is too late" dedim. peki saygısız dana ne dedi biliyor musunuz? avuç içini suratıma dogrultup "shut up" dedi ve aynı şekil konuşmaya devam etti, ben orada yokmuşum gibi. küfür edip kapıyı kapatıp tekrar resepsiyonu aradım ve müdahale etmelerini istedim ama onlar ise odamı değiştirmeyi teklif ettiler. bakın uyarmayı gectim ben rahatımdan olacağım ama sevgili arap turistlerimizin öküzlükleri yanlarına kalacak.

    evet nefret ediyorum, görgüsüz araplardan tiksiniyorum. onların bu saygısızlıklarının karşılığını ülkemde alamamalarından, ağzımıza sıçtıkca alttan alınmalarından, kendimi ülkemde ikinci sınıf vatandaş gibi hissetmekten nefret ediyorum. kaçınız başka ülkeye gidince böyle o ülkenin vatandaşının hakkına tecavüz edebiliyorsunuz?
    edemezsiniz. çünkü adamların karnı da gözü de tok. senden gelecek paraya ihtiyacı yok, senin hayvanlığını çekmek zorunda değil. işine gelirse diyor, kurallarıma uyarsan diyor, ağzını açamıyorsun. ama biz bunları çekiyoruz çünkü bunlardan gelecek paraya muhtaç olduk. ne diyeyim bizi bu durumlara düşürenler utansın...