shatraug3
profili

  • pokemon go

    sol frame de göre göre ben de yükleyeyim dedim, başlıkta verilen trainer kodlarını da ekleyip bir sürü aradaş edindim.

    karşılıklı hediyeleşmelerden sonra bazılarıyla da bugün iyi arkadaş olduk ekstra xp kazandım.

    şimdilik tek sıkıntım, kepçe kulaklı sürekli zıplayan pokemonu yakalamak için ana caddede birden kaldırımın ortasında durmam gerekiyor. koca adam pokemon yakaladığımı göstermemek için telefonun ekranını da saklıyorum. bi de şu allahsız charmender neden durmuyor topun içinde. vermediğim rüşvet kalmadı. bir an önce charizard yapıp börekçideki pokemon savaşına gitmem lazım.

    edit: adettendir 5263 3499 3311

  • 658. kırkpınar yağlı güreşleri

    tıpkı 657. sinde de söylediğimiz gibi: sen 657 yıldır peşrevi ‘senin ayağının tozunun benim başımın üstünde yeri vardır’ anlamında çekerken, çırak ustaya karşı kazandığında kalkıp elini öperken, ‘allah için güreş yaparken’, bu yiğidi bana ezdirmeyin bundan ilerde büyük pehlivan olacak denilip güreş bırakılan meydan için at osuruğunun biri çıkıp gelir ‘yağlı güreş kıroluktur’ der işte.

    o zaman siktirin gidin nascar izleyin, beyzbol izleyip oyuncu kartı biriktirin amcık ağızlılar. orası er meydanı sizin içinizde o kalmamış.

  • 657. kırkpınar yağlı güreşleri

    antalya grubunun giderek hegemonyasına aldığı, kayırmaların arttığı organizasyon. önceki yıl faruk akkoyun’un ali gürbüze attığı kılçıkta saha hakemi galibiyet kararı vermesine rağmen kule hakemleri devam ettirtmişti. kardeşim bu adamı her yıl finallere çıkarmak için bu kadar şaibe yaptıkça organizasyonun değerini düşürüyorsunuz. bu türk-islam ritüelleriyle dolu, dünyanın aralıksız süren en eski spor organizasyonudur. 657 yıllık geleneği allah rızası için şike şaibeye kurban etmeyin yaa.

    recep kara çok güzel çapraz bağlayıp çengeli taktı ali gürbüz açık düştü. ancak güreş yapmayan, sadece tv karşısından güreş izleyenlerin anlamadığı şey şu başpehlivanlıkta yeniş bu kadar olur. sen aliço’nun, adalı’nın göbeğine göster bakalım yıldızları.

    evet recep kara hata yapıp daha hakemi düdük çalmadan bırakmamalıydı güreşi evet ama ali gürbüz, recep kara’nın elleri havada itiraz ederken bastırarak alacağı galibiyete mi muhtaçtı? bu kadar mı düştü? er meydanında yaşanmaması gereken şeyler yaşanıyor sürekli.

    recep kara itirazları sırasında bir şeyi çok iyi hatırlattı. “biz allah için güreş yaptık” yarın maçlar umarım yağlı güreşin ruhuna uygun şekilde devam eder.