la minor pentatonik4
profili

  • makas atarken kaza yapan birine yardım edilir mi

    insanlığını yitirmeyen biri yardım etsin. ben, sikimde değil der yoluma bakarım, bi de sigara yakarım. zerre umrumda olmaz, zerre de vicdanım sızlamaz. bu gibi tiplere karşı insanlığımı yitireli; insanlığımı karşımdakinin hak ettiği ölçüde yansıtmaya başlayalı uzun zaman oluyor.

    ek: makasçı piçleri patlatmaya çalışmak da en büyük hobimdir trafikte. benim civarımda makas atmayın; hayatı sevmiyorum, ölüme de meyilliyim son 5-6 senedir. sizi de yanımda götürürüm, affetmem. hadi eyvallah. bol kazalı günler.

  • 20 kasım 2020 içişleri bakanlığı açıklaması

    “`giden gider, gitmeyen gitmez. milletin ibadeti sizi neden ilgilendiriyor?`” gibi bir cümleyle sözlükte savunulan karar.

    ulan madem bu kadar özgürlükçüsünüz; alkollü eğlence mekanlarını da kısıtlamayın. isteyen gider isteyen gitmez. milletin eğlencesi sizi neden ilgilendiriyor bre amına koyduklarım.

  • kadın sürücülerin yol vermeme huyu

    insanı çileden çıkartan huydur; tıpkı erkek sürücülerimizin sahip oldukları diğer çekilmez huylar gibi.

    biri sol şeridi babasının malı sanar, sürekli o şeridi işgal eder. biri emniyet şeridinden basar gelir. bi başkası sis farını açar, diğer sürücülerin gözünü siker. bir diğeri farını açmayı unutur, karanlıkta fark edilemez bir şekilde yolculuk yapar. bir ötekisi kendi canını hiç saydığı yetmezmiş gibi diğer sürücülerin canını, malını da önemsemeden makas atar. bir başkası sollamaya çıkan aracın sağ şeride tekrar geçeceğini bile bile götüne yapışır, deli sikmiş gibi selektör yapar. bir diğeri tali yoldan ana yola bağlanırken yavaşlamadan, aynasını kontrol etmeden ana yola girer. yine bi başkası, aynasına bakmadan sollamaya çıkar. diğeri sağa sinyal verip sola döner. yine bir başkası nasıl olsa kamera yok diye 30kmlik hız sınırı olan yaya geçidinden 80le geçer. bir diğer hayvan karşıya geçmekte olan yayayı gördüğü halde gaza yüklenir. kimisi kurallara uyana küfür eder, diğeri kırmızıda geçer, öbürü dörtlü açıp istediği yerde durur falan da filan. say say bitmez..

    kadını da erkeği de, hepiniz aynı boksunuz ulan. ne kural tanırsınız ne hoşgörülü davranmayı bilirsiniz. varsa yoksa kendi çıkarınız. normalde yüzüne bakmayacağım insanlarla, trafikte aynı ortamı paylaşıyor olmak çok üzücü. sayenizde ben de sizin gibi kural tanımaz oldum. çileden çıkarttınız la beni de. bak yine sinirlendim durduk yere. yemin ediyorum, yaşadığım şehirde gelişmiş bir ulaşım ağı olsa çok çok zorda kalmadıkça arabaya elimi sürmem.

    ekleme; ulan en uyuz olduğum şeyi yazmamışım. arabanızda yediğiniz, içtiğiniz şeylerin kaplarını, ambalajlarını filan yollara atmayın orospu çocukları. gerçi daha sinyal vermeyi bile akıl edemeyen insanlardan(!) bunu beklemek de ahmakça oldu ama her neyse..

  • gitarın yanına en çok yakışan enstrüman

    çalan kişinin elinde adeta dile gelen herhangi bir enstrümandır.

    amına koyum adam enstrüman başlığına senfoni orkestrası demiş. valla helal olsun. ekşi sözlükteki kitleye hayranım. herkesin zeki ve kültürlü geçinip gösteriş peşinde koştuğu; fakat çoğunun bomboş insanlar olduğu gerçeğini de yüzümüze şılaaaaağğk diye vurduğu enteresan bi ortam ekşi sözlük. ecnebi forumların gözünü seveyim.