hestisophia2
profili

  • en iyi antidepresan

    biri demiş arkadaşlarla güzel vakit geçirmek.
    e be amcık zaten bunu başarabilsem antidepresan ararmıyım.
    bir diğeri sevgiliye sarılmak demiş seni göt lalesi seni nereden biliyorsun ayrılık sonrası atak geçirmediğimi bir tane aklı başında insan yok şurada.
    sevgi demiş aşk demiş çiçek böcek siksin sizi. zaten insan bunları yapamadığı için içinden gelmediği için yataktan çıkmak istemediği için alternatifleri arıyor dalga mı geçiyorsun güzel kardeşim.

  • izmir bornova'da suriyelilerle kavga

    zerre ırkçı değilim izmirde sokak müziği yapıyorum doğaldır bir çok suriyeli ile diyaloğum var gelmişler hoş gelmişler anlayışıyla hep saygılı oldum. 2 gün önce bornova mevlana mahallesine evime gitmek için otobüs bekliyorum küçük parktan bineceğim. abi izahı mümkün değil 30 40 kişilik suriyeli grup sıra mıra dinlemeden otobüse bir daldılar kart falan da basmıyorlar göstermelik bir kaç tanesi basıyor o kadar. ulan dedim müzeyyen suriyeli sevgin onlar otobüse binene kadar mış. gitsinler abi medeni yollarla bir şekilde hepsi memleketine gitsin bu işin insan hakları makları kalmadı. gitmiyorlar mı açalım bulgaristan sınır kapısını biraz da avrupa uğraşsın alemin enayisi bizmiyiz amk.