delaguard1
profili

  • ateizm eşiğindeki gençlere tavsiyeler

    deve, sivrisinek, katır, buzağı, inek, yılan, çekirge eşek, balık, domuz, at, kurt, sinek, bıldırcın, koyun,
    kurbağa, örümcek, karga, kelebek, fil, aslan, köpek, keçi, karınca, arı

    bilin bakalım bu hayvanların hepsinin ortak noktası ne? arabistan yarımadasında görülebiliyor olmaları. evet! kur’anda geçen hayvan isimleri. arabistan yarımadası dışında yaşayan herhangi bir hayvan ismi yok... sincap, kutup ayısı, penguen, koala, kanguru... yoksa allah sadece arap yarımadasını mı biliyordu?

    devam etmek gerekirse; son ve ebedi kitap olan kur’anda neden sadece arap ve arap menşeili kavimlerin yaşantıları, savaşları var? 2100 veya dünyanın ömrü el verirse 3000 yılında yaşayan insanlar kureyş kabilesinin maceralarını veya allahın israiloğullarına nasıl davrandığını mı okuyacak?

    bakın bu ebedi kitap yani sonsuza kadar başkası gönderilmeyecek. içerik sadece israiloğulları ile ilgili olan kısımları... tık

    saniyede trilyonlarca işlem yapan robotların aramızda gezdiği, uzaya yolculuğun sıradan hale geldiği, galaksiler arası portallarla geçişlerin sağlandığı bir senede insan beni yaratan rab ne yazmış okuyayım bakalım dediğinde binlerce yıl önce yaşamış kureyş’in ve israiloğullarının hikayelerini mi okuyacaklar?

    ha bu arada... yaratanın kitabı binlerce yıl sonra okuyacak kullarına bıraktığı eserde peygamberin evlatlığının eşi ile evlenmesini serbest kılan hüküm var. (ahzab:37. ayet) söyleyeyim dedim.

    sorgulamayan beyin boşa yüktür. sorgulayın...