miraselth3
profili

  • fethullah gülen

    ölmüşünün götüne koyayım, ruhunu sikeyim. seninle beraber yol yürüyen şu 15 temmuzu planlayan ve uygulayanların da mezarlarını sikeyim.

    siz kim türkiye cumhuriyeti devletini yıkmak kim amk badeci götverenleri.

  • pençe kaplan'da teröristin havaya uçurulma anı

    dünyanın en aptal insanları bunlardır.

    düşünün 5 katlı bir apartmanda yaşıyorsunuz.

    diğerleri bu apartmanın ismine zottirik apartmanı diyor.
    siz de ' hayır bu tırrik apartmanıdır' diyip bu ismi kabul ettirmek için diğerlerine savaş açıyorsunuz. komşularınızın çocuklarını öldürmeye başlıyorsunuz.
    sonra da ananızı s**kiveriyorlar tabii.

    yahu sen tırrik de, diğerleri zottirik desin ne değişecek?
    sonuçta hepinizin tapusu var mı ? var.
    size kimse 'apartman bizim sen çık' diyor mu? demiyor.
    s*ke s*ke beraber yaşamak zorundamısın?
    öyle..

    e o zaman güttüğün davanın mk.
    öl.
    belki ressam olacaktın
    belki şair olacaktın
    belki marangoz olacaktın
    belki amele olacaktın
    belki patron olacaktın.
    gittin gencecik insanları, senin de içinde bulunduğun toprakları koruyan insanları öldürdün. şimdi de geberdin gittin. mezarın bile yok, kimbilir hangi kurdun kuşun, parçalarını yiyip sıçtığı boksun şimdi.

    tabii mesajlar geliyor: neymiş bu dava o kadar basit değilmişmiş.. yok kürt sorunu bu kadar küççük bir melseye indirgenemez miş
    miş..
    yok kitap okumamız lazımmış :d
    mış..

    şimdi arkadaşlar

    insanların çoğu anlamlandırdıkları ve uğrunda öldükleri şeylerin boş olduğunu ancak öldüğünde anlar malesef. evetbence kürt sorunu tam olarak budur isim kavgasıdır. benim patronum kürttür. ben ne hakka sahipsem kürt de o hakka sahiptir. bunu bir öncelikle belirtelim.

    bakın dünyada 2 tip ırk vardır siyah beyaz sarı değil . sadece 2 tip
    1. tip insan ırkı birbirleriyle savaşır. afrika gibi, kavim göçü öncesi ve beylikler dönemindeki eski türkler gibi, hintliler pakistanlılar gibi, çin hanedanlıkları? japon prenslikleri..? evet bu tip roplumlar sömürüye açıktır. ingiliz 10bin askerle gelir, hindistandan 200bin asker daha toplayıp hindistanı kölesi yapar.

    afrikada kabileleri çatıştırır, dünyanın en büyük elmas zümrüt altın yatağı üstünde afrikalı suya muhtaçtır. su evet su alacak para bulamazlar. köle olurlar.
    ve evet isim kavgasıdır aynı afrikalılardan bazıları kokowamba dağı der, bazıları o dağa mokolele dağı der halbuki o dağ hiç bir insana ait değildir. 2. tip akıllı ırk gelir, alayını afedersiniz domaltır köle yapar.

    amerikan yerlileri.? 1.tip ırktır. kendileriyle savaşmışlardır. 2.tip ırk gelmiş, malesef domaltmışlardır. kitap meselesi ..
    ideolojik kitapların çok tutanlarından, sağlam dediğiniz kitaplardan hani.. çoğunu 2tip ırk yazar. 1. tip okur.
    ve der ki ' ben buymuşum '
    hani bazı din kitapları vardır ya .
    tanrı dünyaya iner ve der ki: yahu ben tanrıymışım :d
    halbuki o dağın adı ne mokolele dağıdır, ne kokowamba dağıdır, ne gelgel dağıdır, ne wara wara dağıdır. o dağ da o dağın bulunduğu gezegen de yokoluşa doğru uzayın içinde sürüklenmektedir. ve aptallar savaşırken, özellikle çoğu 'aslen' bok yoluna, hiç uğruna ölürken, 2. tip insanlar yüksek kulelerde şakşuka yapar haydarisini yer. savaşı başlatan bu insanlara sorarsan : bu dağın ismi nedir? diye
    size götleriyle gülerler, siktirederler o bölgeden. atalarınızı da bu şekilde sikişlerdi. taa ki atalarınız ' yahu ben aslında buymuşum ' dediği andan beridir. aslında ırk mırk hepsi hikaye, tabii ki insan yakınında kültürüyle hayat tarzıyla kendine yakın olanı ister, türküm keşke herkes türk olsa.. kürtsün keşke herşey kürtle dolsa. dimi. kolay olurdu. çünkü farklı olursa etrafınızdakiler size müdahale edebilir. işte ırkçılığın anahtarı budur. asıl amacı budur. korunmak. farklı olandan korunmak.
    oysa insan insana saygı duyacak, yaşayışına inancına diline dinine örfüne adetine. kimse kimsenin hakkını gasp etmeyecek o zaman anlayacaksınız ki saf bir ırk yokmuş. ve buna gerek de yokmuş.
    bunları idrak etmek için o aptal ideolojik kitapları hatmetmek gerekmiyor. aklın ve vicdanın yolu birdir.
    haydi iyi günler

  • satrançta at mı fil mi daha değerlidir sorunsalı

    fildir. eğer at filden güçlü olsaydı, oyunu tasarlayan herif atın adını fil koyardı.
    ha, fularımı bir kenara bırakıp şunu da söyleyeyim fil atı s*ker , fularımı bağladım; özür dilerim.

    gelelim bunun mantıklı izahatına, fularımı çıkarıp hunimi giyiyorum: fil kocaman.

    tşkler