nilsholgersson4
profili

  • kent lokantalarının aslında vurgun projesi olması

    kendi adamı olan 1.5 milyona yemek vereceğine herkesin faydalanabileceği 40 tl gibi 4 ekmek fiyatına müthiş bir işletme yapılmış bu vurgun oldu öyle mi. sanırım murat kurum cidden sağlam kaybediyor bunlar ağır saçmalamaya başladılar yine.

    not: daha önce 1.5 milyona her gün yemek verdiklerini de hiç sanmıyorum. şu an ihtiyacı olan adam sırasını bekler yemeğini yer. bunların zoruna gittiğine göre her semte kent lokantası yapılmalı.

  • star wars evreninde en güçlü karakter

    darth vader değil anakin skywalker'dır. bu oran direk midi-chlorian sayısı ile ilgilidir. çocuk yaşında yoda dan daha fazla sayıda midi-chloriana sahiptir. teknik olarak darth vader değildir çünkü vücudunun büyük bir kısmını kaybettiği için midi-chlorian sayısı da belirli oranlarda düşmüştür.

    not : yoda ve sidious ında kanlarındaki oranlar yüksektir.

    not2: güç ile gerçekleşeni karıştırmamak gerekir. örneğin standart bir jedi olan obi wan - anakin'in eline vermiştir. bu anakinden güçlü olduğu anlamına gelmemektedir. bir jedi veya sith'in zihnini ve gücü kullanmasını engelleyen bir sürü etmen olabilir. obi wan bu açıdan özel bir jedi dır.

  • serel yereli'nin parkta attığı üstsüz story

    adettendir, serel yereli kim amk. ( let the linç begin )

  • la casa de papel

    arturo adında ekşi sözlük yazarı içeren bir yapım.