erosferat2
profili

  • tb2'nin rus yakıt trenini imha etmesi

    her ne kadar ukrayna tarafını haklı görsem de, ben de bu işin ucunun türkiye'ye dokunmasını istemiyorum.

    ısrarla tb2 şovu yapmalarını iyiye yoramıyorum.

    rusya'nın da amerika'nın da...

    3 tarafı denizlerle çevrili, 4 tarafındaki ülkelerden petrol fışkırıp kendi topraklarında bir bok olmayan ve de kafasını her kaldırdığında abd'den ambargo yiyen, ovalarına rağmen dışarıdan tahıl, hayvanlarına rağmen dışarıdan peynir ve et ithal eden, sürekli bir borç halinde olan, güzel coğrafyada yüz yıllardır refah görmemiş bir halkım ben.

    o yüzden kim kimi nerede silkiyorsa umurumuzda olmamalı, gücümüz yetiyor diye rabia yaparak mısır'a karşı çıktık ama konu rusya olunca "lütfen tatlım sorun çıkmasın" olmasın.

    avrupa'nın iki yüzlü olması, pkk yı yıllardır başımıza musallat etmeleri vs unutmadık. ypg'ye verilen silahları unutmadık. 34 askerimizi şehit etmelerini hiç unutmadık. o kadar vatandaşımızın ahı var, babasız kalan çocuklar var, eşini kaybeden kadınlar var terör nedeniyle.

    türkler bu dünyaya dünyanın askeri olmaya gelmedi.

    azıcık da biz refah görelim, devlet bizi de zorunlu avrupa gezilerine yollasın, bizim de faturalarımız devlet tarafından karşılansın. ota boka herşeyi biz de referandum ile halledelim.

    sabah kahvaltısı yunanistan'a öğle yemeğine hop bir uçakla italya'da yiyelim.

    hadi onu geçtim aq yaz tatilinde aman param yeter mi diye düşünmeden avrupa dan gelen sikik heriflerin antalya da 1 ay tatil yapması gibi biz de gidip başka ülkelerde 1 ay tatil yapabilelim.

    velhasıl, ab ile ukrayna anlaşır, ab ile rusya anlaşır, abd ile rusya anlaşır gene işin sonunda ambargo ile göt gibi ortada bırakılan türkiye olur.

    gölü kim bulandırırsa bulandırsın ama artık balığı türkiye tutsun.

  • erkekler arasındaki gizli antlaşmalar

    işten gelen ev arkadaşına "günün nasıl geçti" diye sorulmaz.

    bi kere sormuştum "sevgilin miyim lan ben" demişti. sonra bi aydınlanma falan,bu da bir antlaşma maddesi heralde diyerek olaysız dağılmıştım.