olayin senle hicbir ilgisi yok5
profili

  • havuç dilimi keserken şov yapan garsonlar

    şovu yapanlara söyleyeceğim tek kelime yok. müşteriye kredi kartı satmak için şekilden şekile giren bankacıdan hiçbir farkları yok gözümde.

    beni asıl irite eden sanki bir bok varmış gibi elinde telefon video çeken tipler. bir de yemeğin içine sokuyorlar kamerayı. storysi ilk mutelananlardan.

  • gezgin amerika'nın bisikleti türkiye'de çalındı

    koca amerika’nın bir bisikleti çalınmışsa çok da problem teşkil etmeyecek bir durum. yok eğer söz konusu bir amerikanın bisikletinin çalınması ise sokakta park halindeki arabaların tekeri çalınan bir ülkenin (abd) vatandaşı olarak biraz daha dikkatli olmasını beklerdim.

  • fethullah gülen darbe planlayabilecek birisi değil

    yarım falan bırakılmamıştır. hükümetin klasik görünmez düşmana karşı korku üretme kitlesini radikalleştirme yöntemlerinden biridir. mal gibi 20 yıldır görünmez düşmanlara karşı savaşıyoruz. hep daha büyük bir bölüm sonu canavarı olduğuna inandırılıp hükümetin yanında durmaya zorlanıyoruz.

    mal asalak kitle ise hitlerden, mussolini’den, kenan evren’den ders almadan hala aynı masallara inanıyor.

  • hdp'ye oy vermek pkk'ya oy vermektir

    pkk’nın hizmet ettiği tek kesim türk sağıdır yıllardır böyle.

    yıllardır türk solunu paramparça ederken kürt seçmenin ve kısmen sosyalist solun başarılı olduğu tek seçim sonrası akp ile beraber ortalığı nasıl yangın yerine çevirdiğini hepimiz gördük.

    her yere hendek kuracak gücün olsun, kobane için ortalığı yık ama her ne hikmetse sözde seni destekleyen partinin lideri hapise atılınca gıkın çıkmasın. hatta öyle ki bu tutuklama sonrası pkk’nın eylemleri durdu bile diyebiliriz.

    demem o ki türk sağı pkk’nın, pkk türk sağının değirmenine su taşıyor. umarım birgün kandildeki orospu çocuklarıyla ankaradaki derin dostlarının barıştan yana insanların adaletine teslim olduğu günleri görürüz .

  • 12 ocak 2018 yerel mahkemelerin aym'ye direnmesi

    aym ne yapmaya calisiyor anlamiyorum. bagimsiz ve tarafsiz yargimizin kararlarina nasil boyle hoyratca karsi cikiyor. oysa ki herkesin kaderi bir kisinin iki dudagi arasinda olmali. bu arada bir aym’miz oldugunu da gormus olduk boylece, darisi khk’larin basina.