yek4
profili

  • alyans alacaklara tavsiyeler

    üstteki yazarın muhtemelen kötü giden ilişkisine/evliliğine istinaden vermiş olduğu "almayın" tavsiyesine uyarak almıyorum.

    bu entry sonrası ayrılıp hayatıma deniz anası olarak devam etme kararı aldım.

    evlilik başlığına giriyoruz evlenmeyin.
    yüzük tavsiyesi istiyoruz almayın.
    evli insanlara denk geliyoruz "ooo evlen de gör ehuhehuhöö."

    benim annem babam da boşandı. hem de 32 yıl sonra boşandılar.

    ben bugüne kadar ne annemden ne de babamdan evlilik veya ilişkiler hakkında bir tane kötü cümle duymadım.

    ne yaşadınız veya nasıl bir birliktelik sürdünüz bilmiyorum ama evlenen veya evlenmek isteyen insanlara bi rahat verin be kardeşim.

    edit: hızımı alamadım.

    ulan başlığa girmişim, şükela modunu açmışım bir yazar arkadaş 10 gün önce aldığı yüzükle ilgili fikirlerini paylaşmış. entry sonunda da "buraya kadar okuduysanız hayırlı olsun" demiş. muhtemelen sen okumadın. ben de yüzümde tebessümle aşağıya doğru kaydırırken seni görüyorum. oldu mu?

  • yazarlara 2018 piyango biletinden çıkan ikramiye

    (bkz: iskender)

    yılbaşı bileti parasına iskender yedim mutluyum ikramiyem tereyağlıydı.

  • 10 aralık 2017 burak yılmaz'ın kaza yapması

    (bkz: arabayla kendini yere atmak)

  • hepsiburada.com

    yine bir rezalete sebebiyet vermis firmadir. şaşırdım mı?

    çaylak bir arkadaşın ricası üzerine olduğu gibi aktarıyorum.

    --- spoiler ---

    hepsiburada'dan almış olduğum 5 aylık bataryayı kapanma probleminden dolayı 10 gün önce değişim için yurtiçi kargo ile geri gönderdim. batarya hasar almasın diye etrafını yurtiçi kargonun bandı ile kapattım. gönderimden sonra hesabım menüsünden işlemleri takip ettim. aynı şu şekilde 15.11.2017, ürün kontrol için servise gönderildi 15.11.2017, ürün kargodan teslim alındı 21.11.2017, başvurunuz uygun bulunmadı evet işlemler bu şekilde gerçekleşti eyvallah dedik. kullanıcı hatası deyip müşteriyi mağdur etmek yeni moda çünkü. asıl sorun ise bugün geri gönderilen ürünü almaya gittiğimde ortaya çıktı. aras kargo ile gelen ürün, üzerinde yurtiçi kargonun bandı ile bana geldi. yani benim gönderdiğim batarya hiç bir işleme girmeden ambalajı dahi açılmadan bana geri geldi. hepsiburada ya şikayet oluşturdum fakat çok da şeylerinde değil. parma'dan beter olacaksınız deyip kapattım olayı. sonucu bekliyorum. başlık olarak açmak isteyen arkadaşlar olursa açabilirler ben çaylak olduğum için yapamıyorum :) yeter ki üçkağıtçılıkları ve müşteriye olan tavırları bilinsin. sonuç olarak beter olun *mk
    --- spoiler ---