romanus5
profili

  • okan buruk

    -ilk 11 başlattığı yunus kafadan 2 gole direkt etki etmiş, attığı bir gol de mertens'in faulü nedeniyle iptal edilmiş.

    -3. gol'de oyuna sonradan giren 3 oyuncu da topa dokunmuş; tete uzun vurmuş, barış indirmiş, icardi çevirmiş, midtsjö vurmuş.

    -torreira'nın yokluğunda mecbur başlattığı berkan - oliveira orta sahası oyun üstünlüğünü alamayıp kolay geçilince önce mertens - kerem demirbay değişikliği, ardından oliveira - kaan ayhan değişikliği yapmış, rakip bu orta sahayı da rahat geçince midtsjö'yu oyuna sokup belki de gecenin en kritik hamlesini yaparak kaan ayhan'ı geriye atıp 3'lü savunmaya geçmiş ve molde'nin bunaltan kanat organizasyonlarını kesmiştir.

    bu gerçekler sanırım bazılarının ya göremediği ya da görmek istemediği gerçekler. çok harika bir maç mı çıkardı, kesinlikle hayır. ama şartlar çok mu idealdi, zemin, torreira eksikliği vs., ona da hayır. takımın hala kurulum aşamasında olduğunu ziyech, tete, zaha, alınmaya çalışılan 8 numara vs kafadan 4-5 oyuncunun direkt 11'e girip oyunu kökten değiştireceğini geçen sezon bizzat yaşayıp görmelerine rağmen insanlar nasıl hala okan hoca'ya bu kadar saldırabiliyor saldırmayı geçtim ağza alınmayacak küfürler edebiliyor gerçekten anlamıyorum. net anladığım 2 şey var ama;

    1-okan hoca'nın adı ocampos burinho - çok saçma bir isim oldu farkındayım agsfhgs - falan olsaydı şu an kelle almaya çalışan bu kesim adamı futbol uleması ilan etmişti.

    2-96-2000 döneminde sosyal medya olsaydı galatasaray kesinlikle 4 sene üst üste şampiyon olup uefa kupasını alamazdı.

  • 2023 bahreyn gp

    leclerc'in aracının atmosferden çıkan uzay araçları gibi her virajda bir parça bıraktığı gp aakahsh. ferrari yine bomba gibi bir sezona hazır anlaşılan.

  • trt 4k

    trt 1'e göre daha karanlık bir görüntüyle turnuvaya giriş yapmıştır. sanırım ham görüntü hdr formatında bunlar da hdr olarak yayınlayamayıp sdr'a çevirdikleri için görüntü daha karanlık görünüyor. bu sorunu çözemezlerse turnuva işkenceye dönüşebilir. kırk yılın başı vergilerimizi helal edecektik onu da berbat edecekler galiba.

  • playstation herkesin alabileceği bir şey değil

    şehzade bilal'in buyruğudur. "herkes bir playstation'ı, xbox'ı olsun ister ama herkesin alabileceği şeyler değil." demiştir hazretleri. ps5'le aynı fiyattan, 500 euro'dan çıkış yapmış ps4 çıktığı sene 1400 tl'lik fiyatla, büyük oranda herkesin alabileceği bir şeyken ps5'in 8300 olması oyunlarının 600-700 lira olmasında babasının ve partisinin payı yoktur tabii. ilerleyen günlerde daha başka neleri alamayacağımızı da kendisi, babası ya da eniştesi açıklar umarım. biz de yerimizi biliriz böylece.

    edit: (bkz: sma hastası enis talha'ya nefes ol)
    sma savaşçısı öykü semra

  • 13 kasım 2017 italya isveç maçı

    italya'nın kazanamaması ve federasyonun gian pinero ventura'yı kovmaması halinde, fikret engin'in işi gücü bırakıp italya'ya gidip adamı bizzat kovacağı maç. arkadaş maçın başından beri adamcağıza rahat vermedi ya. yok yüzü kızardı, yok bu hareketleri evde yapacak artık. ne olsun istiyorsun fikret abi?

    yalnız ventura harbi sıçtı batırdı ve italya'sız dünya kupası izleyeceğiz sağ kalırsak.