adolf fuhrer3
profili

  • boşanmasını erik dalı ile kutlayan kadın

    sözlük şeytandan geçilmiyor amk. cehennem gibi lan ortalık.

    kadının mahkemeye; kocasının kendisini dövdüğüne dair darp raporu sunduğu, mahkemenin ise kocasının o sırada orada olmadığını kanıtladığı yukarıda anlatılmış.

    ayrıca kadının trafik kazası sebepli bir mahkemesi var geçmişte. ancak bunu anlatırken saçma sapan yalanlar uyduruyor. bariz belli. birisi çok güzel söylemiş. adam kadını "çocuğuyla" birlikte evden çıkarmış. ama mahkeme 3,5 sene sürüyor!!!! ama sonuçta kadın göbek atıyor!!!! abi eğer kadın boşanmak istemiyorsa neden göbek atıyor? ikisi de boşanmak istiyorsa mahkeme neden 3,5 sene sürüyor? adamın hayatını istediği için olabilir mi?

    bunlar hâlâ gelmiş bıdı bıdı yapıyor burda. yok ne çekmiş de biliyor muymusuz da.. ne çekmiş kardeş? anlat bilelim ne çekmiş? 80.000 tl tazminat ve aylık 1500 tl nafaka mı? (yukarıda bir yakını bunu da anlatmış) ne çekmiş amk. bir de madem bilmeden konuşmamak gerekiyorsa neden adam için aynı şeyi söylemiyorsun? hiç utanmıyorsunuz da ya. hâlâ savunan var lan.

    daha ne konuşuyorsun kardeşim. bir de yukarıda lavuğun biri kadını eleştirenlere ağır küfürler etmiş. geleceğe yatırım yapıyor heralde orospu çocuğu. o mesaj alımını açta sana kimin o.c. olduğunu gösterim

  • 20 ocak 2018 galatasaray olağanüstü kongresi

    ulan şu galatasaray'a bak be.

    real madrid ten sonra hayatta en nefret ettiğim ikinci takım.

    gel gör ki başkanları sırf iki kişi eleştirdi diye kongreye gitti.geçen gün konuşmaları dinledim. iki tarafta çıktı konuştu.dursun başkan da mustafa başkan da öyle nazik öyle beyefendiler, zannedersin gs nin kuruluş yıldönümünde konuşuyor. bizim aziz var ya seçim de es kaza karşısına rakip çıkarsa kürsüye çıktığı zaman rakibinin anasına avradına sövmediği kalıyor!!!

    az önce seçim bitti mustafa başkan kazandı. adam öyle beyefendi, vizyonlu, herkesi kucakladı, herkese teşekkür etti. dursun başkan ı gitmiş olmasına rağmen övdü. kıskandım lan amk. tv ye sigara fırlattım. kaderime isyan ettim.

    bu nasıl demokratik bir ortam. çıktı konuşmaya herkese teşekkür ettiği yetmedi, çalışma arkadaşlarını kürsüye çıkardı. ağlıcam lan şimdi. bizim aziz tek başına girdiği seçimi kazanınca boş sandalyelere: "noldu lan yarraaam" konuşması yapıyor.

    allah'ım nolur bize de böyle ortam nasib eyle. ali koç olur başkası olur yeter lan yeter. aha.. adam "mayısta kesin kongreye gidicem" dedi. insan değil lan bunlar. daha dur yeni geldin abi. adam demokratiklikle insanları eziyor resmen.

    beyler ben gs nin kongreye olay çıkarmaya gidiyorum yeter bu kadar güzellik. alışkın değilim.

  • yazarların bireysel olarak boykot ettiği firmalar

    mistral peçete

    adamlar ağacı işlemeden direk rafa koymuş amk.

    edit: bu entry girildiğinde başlık "yazarların kesinlikle almayaın dediği ürünler" gibi bişeydi, sonra nedense sözlük başlığı boykot olarakdeğiştirdi. boykot falan yok ama ürün boktan.