xenomorph3
profili

  • gibi (dizi)

    balkondaki kahvaltı sahnesinde caddeden geçen çift katlı otobüsten yola çıkarak yapılan google maps incelemesi sonucu evi buldum ; cemil topuzlu caddesi, no:82 sahil apt. caddebostan.

    görsel

    maps konumu ;

    https://www.google.com/…e04vqmqg!2e0!7i16384!8i8192

  • salda gölü

    anası sikilecek başka yer bulunana kadar , en iyi sikilecek yerdir.

  • aziz yıldırım

    al çocuğunu ve eşini yanına, git türk televizyonlarının hiç bir şekilde izlenmediği bir ülkeye, ölene kadar orada yaşa demek istediğim adam.
    ortama çabuk adapte olman içinde al yanına mahmut usluyu, murat özaydınlıyı ve aykutu ne bok yiyorsanız yiyin orada.

    ulan belki şu ülkede futbola ilgi duyan kaç milyon kişi var ise, kendi hayatları içinde belki karşılıksız tek zevk aldıkları şey futbol maci izlemekti. "ya 80'ler de de vardı teşvik meşvik " he vardı ama o zamanlarda şimdilerde olmayan saflık vardı be, belki haybeyede olsa umut vardı, "ulan haftaya x i yeneriz, y ninde z ile maçı var, oh iyi iyi puan farkı açılır" diye saçma olasılık hesaplarına girerdi millet. sen bi geldin anasını siktin be abi her tarafın. amına koydunuz güzelim duyguların, olasılık hesaplarının. çünkü sen ve senin gibiler şu ülkede belki tek güzel şeyin içine sıçtı be.

    fenerbahçeliyim, son 1 senede izlediğim maç sayısı 2. bjk ve gs derbileri. bu adamın yüzünden. bir de kocaman " umudumuz " ...

    bi git ya, bi yürü git artık ya.