nick isteme lutfen2
profili

  • 26 ocak 2023 sabahat akkiraz tweet'i

    bu kadar aleviyseniz oy vermek istemeyenleri -ki laiklik yanlısı chp'liler de bunun içinde- alevi düşmanı diye kodlayacağınıza başta sivas'ta alevileri yakanları koruyup kollayan ve hatta sorumlulularından olan karamollaoğlu'yla aynı masada işiniz ne? akp artığı iki şeriatçıyla işiniz ne? öteki nurcuyla işiniz ne? bırakın barajı geçmeyi, %2 bile oyu olmayan bu dinci partileri meclise sokmak ve halka kabul ettirmek için gösterdiğiniz delice çaba ne?

    bu kadar akevicisiniz madem, kılıçdaroğlu'na önce bunu sorun.
    düşman içinizde, düşman kendinizsiniz.
    rezil bir ihanetten, iki yüzlülükten bşkası değil. atatürkçülüğün, atatürk'ün, laik cumhuriyetin ne kadar düşmanı varsa koynunuza aldınız, besliyorsunuz.

    haddinizi bilin. siz kılıçdaroğlu'na oy vermek istemeyen insanları alevi düşmanı diye suçlayabilecek durumda değilsiniz. kimse sizin dürüstçe bile olmayan mezhepçilik gericiliğiniz yüzünden kendini savunmaya zorlanmamalı. siz kim oluyorsunuz da milyonlarca insanı kendini savunmak zorunda bırakıyorsunuz?

    sizin bu mezhepçi, kabileci kafanız yönetmeyecek bu ülkeyi. bir tanesi zaten 20 senedir tepemizde...

    iyi parti'nin yanında memleket partisi, zafer partisi, dsp gibi cumhuriyet ve laiklik yanlısı partilerle ittifak yapmak, sonra da mansur yavaş'ı aday göstermek çok daha mantıklı ve kazançlıyken gidip şeriatçılarla masaya oturan ve ille de meclise sokmak isteyen biz değiliz, sizsiniz.

    dönüp kendinize bakın, ondan sonra alevi ağlaklığı yapın. siz daha kendi namusunuzu, onurunuzu korumaktan aciz, tecsvüzcüsünden aman dilemeyi de aşıp varlığını teslim eden eziklersiniz. bizi mi koruyup yöneteceksiniz?
    aleviymiş ...

    "benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir. âdetâ halkı bir kapana kıstırırlar. benim halkım demokrasi ilkelerini, gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir."
    k. atatürk

  • bir kadının seksten daha çok hoşuna giden şey

    bebeğini emzirmek.

    43 yaşındayım, şarkıda söylediği gibi tatmadığım zevk kalmadı dünyada.
    hayatımda bundan daha doyumlu, daha zevk veren, daha müthiş bir şey yaşamadım. dünyayla bağım kopar, gözlerim bebeğime kilitlenir, ayaklarım yerden kesilir ve istisnasız her defa yeni bir mucizenin içinde gibi hissederdim. olağanüstü. öyle ki, ona öyle veya böyle benzer başka tek bir eylem yok.

    bu evrim çok acayip bir şey.