su nanesi1
profili

  • hasta yavru kediler için klinik desteği kampanyası

    merhaba arkadaşlar,

    daha önce şöyle bir kampanya yapmıştım belki hatırlarsınız (bkz: yavru kedi kör olmasın kampanyası) oradaki kedi annemiz şenay abla geçenlerde bir gece beni aradı, 16 tane yavru toplamış camii bahçesinden. hepsine viral bir hastalık bulaşmış. akciğer solunum yolu enfeksiyonu olmuş. 13 yavru 24 haziran'dan beri vet istanbul'daymış, 2 yavru vetart'ta, ağır hasta olan prenses ise acıbadem vethouse'daymış. bu ağır hasta olanın günlük ilaç masrafı 270 tl imiş. varın bu kadar yavru için hesabı siz yapın... şu an vethouse'a 1.500 tl, vetart'a 2.500 tl, vet istanbul'a 3.500 tl borçlanılmış durumda. veterinerleri arayarak durumu doğrulayabilirsiniz.

    vethouse acıbadem tel: (0216) 428 56 57
    vetart fıstıkağacı tel: (0216) 553 01 12
    vet istanbul - dr. fatih koyuncu tel: (0216) 340 41 40 - 0535 833 74 40

    "utanıyorum, çekiniyorum tekrar yardım istemeye ama kredi kartlarımın limiti doldu", dedi. şenay abla'yı zaten hatırlarsanız, yardım istemeden önce sıfırı tüketen biri...

    burada ikinci kez aynı kişi için kampanya açmadan önce çok düşündüm. daha önce kampanya açtığımda, yanlış anlayan arkadaşlar olmuştu, bunun yasal olmadığından bahsetmişlerdi o yüzden emin olamadım, önce ekşiduyuru'da açtım fakat başlık dikkat çekmedi, bir kişi bile yazmadı...

    geçen sefer de faturalarıyla, raporlarıyla, fotoğraflarıyla belgelemiştim durumu. yine aynısını yapacağım merak etmeyin. hatta geçen sefer hesap no.yu biraz geç kaldırmıştık, o benim hatamdı internetim yoktu ama işyerimden girebiliyordum. bu sefer gerekli meblağ toplanır toplanmaz sileceğim.
    imkanı olan, üsküdar'da oturan, yavruları evlat edinmek isteyen de gelebilir, durumu kendi gözleriyle görebilir. geçen sefer hiçbir hasta ya da yavru kedi evlat edinilmedi mesela. kendi adıma benim de iki yaşlı kedim olduğu için açıkçası onların ilaçları, mamaları başka kedilere yardım etmemi engelliyor. hepimizin çeşitli sebepleri var bu hayvanlara yardım edemiyoruz ama en azından bizim yerimize hayatını buna adamış - gerçek manada - insanlara biraz destek olabiliriz.

    belki siz de çevrenizdeki hayvanseverlere bahsederseniz, bu yavruları yaşatmak için şenay abla'ya manevi olamasa da maddi bir katkımız olur.

    şenay dinçer iban: yapı kredi bankası - tr 27 0006 7010 0000 0049 7774 90

    not: o gözleri kurtarılan yavru kedi bugün kısırlaştırıldı yine şenay abla tarafından, onun da durumu iyi merak edenler varsa :)