my dear deer2
profili

  • giuliano victor de paula

    zorla savundurtacaksınız adamı.

    yahu adam ilk defa 11 çıktı. alışma süreci denen bir halt var. ayrıca bu adam hayatı boyunca forvet arkası ve oyun kurucu olarak oynamışken sen şimdi adamı 4-3-3'te sağ açık olarak oynatıyorsun. adam ortaya doğru kaymaya çalıştıkca çarşamba pazarı gibi kalabalığın içinde kayboldu.

    bir alex değil elbette olmaz ama alexi de sağ açık oynatsaydın alex de bir alex olmazdı.

    saçmalık şurda; 4-3-3 oynayacaksan neden bu adamı aldın? bu adamı aldıysan neden 4-2-3-1 oynatıp adamı verimli olduğu yerde oynatmıyorsun.

    bütün yollar aykut kocamana çıkıyor yani.

    bence iyi oyuncu. türkiyede de bundan 50 taneyi falan nah bulursun afedersin. hele denizle falan mukayese etmişler ki neremle güleceğimi şaşırdım.

    not: bugün günlerden galatasaray

  • pamukkale üniversitesi 2017 mezuniyet rezaleti

    2 temmuz 2017 yani bugün gerçekleşen rezalettir. normalde üniversite kampüsünün içinde yapılan ve her fakülte için ayrı ayrı gerçekleştirilen mezuniyet töreni bu sene yeni rektör hüseyin bağın yeni bir saçmalığı olarak denizli atatürk stadında toplu bir şekilde yapılıyor an itibarıyla. daha doğrusu yapılamıyor çünkü binlerce öğrenci ve onbinlerce veli stada sığamıyor.

    44 derece sıcak altında otoparkı olmayan ve şehir içinde yer alan stada gidebilmek için 1 saat trafikte kilit kalıp sonra arabadan inip stada gidip stadyum dolu içeri almıyoruz diye görevlilerle kavga edip mezuniyetine giremeyen öğrencilerin ağlamalarına şahit olabilirsiniz.

    iş bilmez insanların aldıkları karar, sıcağın altında perişan olan binlerce insan, stadyuma giremeyen ve mezuniyete katılamayan öğrenciler ve veliler. okulda onbinlerce park yeri olan yerde yapmaktansa şehir içinde bu töreni yapan herkesin allah belasını versin.

    edit: ulan 40 yaşında adamım. öğrenciliği boyunca çocuklarıma ablalık yapan uzaktan da akrabamız bir kardeşimin en güzel günlerinden birinde yanında olmak için daveti üzerine gidelim dedik. oradaki insanların çektiği sıkıntıları paylaşayım dedim aşağıdaki yorumları görünce gerçekten buranın ne kadar boş yazarlarla dolu olduğunu bir kez daha gördüm.

    hayattaki tek başarısı ekşide yazmak olan, ekranın karşısında gerçek hayata karışmadan hayatını harcayan tiplere göre mezuniyet önemsiz olabilir ama mezun olan öğrenciler ve türkiyenin dört yanından gelen veliler için gayet önemli. hatta yurt dışında özellikle amerikada bu işler o kadar önemlidir ki herkes planını buna göre yapar. insanlar akrabalarının mezuniyet partilerine katılmak için farklı şehirlerden gelir.

    artık bu ülkede de yapılan etkinlikler veya organizasyonların şov için değil, katılanlar için yapıldığını görebilmek içindi eleştirim.