senna forever3
profili

  • caner erkin

    fenerbahçe'de oynarken herkesi yendiğini sanan ve bunda haklı olan futbolcu. fenerbahçe taraftarı kendisini gökhan gönül'den ayırmıştı. bugün kadıköy'e ilk geldiği gün ev sahibi takım oyuncularından hatta amigolardan bile beklenmeyecek şekilde beşiktaş taraftarı önünde diz çöktü. kendisinin çok iyi bildiği şeyler var. derbiler yüksek gerilim ve baskı altında oynanan karşılaşmalardır. bu dünyanın her yerinde, her spor için geçerli. benim naçizane profesyonellik anlayışım rakip takıma transfer olmayı dışlar, taraftar gözüyle bakıyorum tabii ki. ben onun inter'de, olmadı başka bir avrupa liginde başarılı olmasını isterdim, o beşiktaş'a geldi*. oynayamadığı kupa maçında, vodafone park koridorlarında kavganın tarafı oldu, huzur bulduğunu cümle aleme duyurmak için elinden gelen göndermeyi yaptı. kısacası kendisinden daha fazla tepki çeken gökhan gönül kadar soğukkanlı olamadı.

    gerçekleri konuşalım, küfrü sözlükte dahi kullanmadığım için kabul edemem. ben, caner'in dikkate alınmasını, ıslıklanmasını bile yadırgadım ve caner bunu haliyle kaldıramadı. maç sonunda yaptığı açıklamalar eğer doğru ise terbiyesizlik, hadsizlik. hakem hatası, küfür sadece kadıköy'de olmuyor. fenerbahçe formasıyla çıktığı ve halis özkahya'nın yönettiği 27 eylül 2015 beşiktaş fenerbahçe maçı sonrası böyle sözler çıktı mı ağzından, çok merak ediyorum.

    kimsenin dikkate değer bulmadığı, antrenmanlarda yumruk yiyen sıradan bir bek iken sözüm ona utandığı geçmişi onu bugünlere taşıdı. utanman gereken şeyleri sahada arama caner, oysa biz senin yerine de utandık. geleceğini profesyonel sözleşmelere yükledin, kontrolünü kaybettin; bundan sonra sözün bile muteber değil. utandığı geçmişinde bıraktıkları, onun çalkantılı geçmişinde yanında olanlardı, her şey bir yana sen bunu kaybettin. gidişine üzülmüş bir fenerbahçeliyim ve bugün iyi ki yoksun ve iyi ki yerinde hasan ali var diyorum, senden kalan bu.

    yeryüzünde diz çökecek bir ana, bir baba; sonrası karakter.

  • aykut kocaman

    artık kendisi için de üzüldüğüm teknik adam. maçı izlerken bir an fark ettim bunu, heyecanlı ve korku duyar bir ifade aldı yüzü. ne yalan söyleyeyim, yönetime ve kendisine muhalif bir fenerbahçeli olarak onun için üzüldüm. çok ağır eleştirdik ve halen eleştiriyoruz fenerbahçeliler olarak, illa ki kendisi de üzülüyordur ama olmuyor aykut hoca. sen fenerbahçe tarihinde yeri olan, fizik kurallarını altüst etmiş bir golcü olarak bu durumu yaşamamalı, bize de yaşatmamalısın. antrenörlük anlayışın ve oynatmaya çalıştığın futbolu fenerbahçe tribünleri kabul etmez, fenerbahçe forması, tarihi kabul etmez. sen günah keçisi olacaksın, yönetimin hatalarıyla taraftar arasına çekilmiş tampon bölge olacaksın ve senden sonra yalanlar ve beceriksizlikler yine devam edecek. uzun bir tatil yap, yeni bir sayfa aç. bunu bizim için değil, kendin için yap. kendi adıma zaten sezondan umutlu değildim, yönetim bu umuda bile müsaade etmedi ama bazı maşaların hala senin arkana saklanıp yönetim şakşakçılığı yapması, üstelik sinsice seni öne sürerek bunu yapmaları benim zoruma gidiyor artık. çünkü asıl suçlu senin arkana saklanıyor. "100 milyon euro paramız var", ffp, yargıtay, "neyle yapacaksın" vs. vs...

  • suudi arabistan milli futbol takımı rezaleti

    "neden böyle oldu" diye sorulsa muhtemelen "abd'ye 350 milyar dolar yatırıp kısa bir süre önce silah aldık, pendik kadar filistin'i sizin insafınıza bıraktık, kralımız öldüğünde ispanya'nın küçük bir kasabasında yas ilan edildi çünkü kralımız her sene gittiği tatilde 350 milyon euro harcayıp mazlum araplar yerine küçük ispanyol kasabalarını abad ederdi. biz kendi coğrafyamızda birbirimizi öldürüyoruz zaten, bir de siz tüy dikmeyin ve aslında bu saygısızlık bizde doğuştan var, kusura bakmayın" diyebilecek bir kaç futbolcu içeren takımdır. neden suudi arabistan milli takımı'nın saygısız oyuncularını mazlum araplar gibi konuşturuyorsunuz ki? suudiler suyu bile senden almıyor, sen onların avukatı mısın?