adriana limanin bibisi5
profili

  • masterchef türkiye 2023 all-star

    ilyas salman'ın güzel bir sözü vardı.

    bir yerde altı tane puştun bir adamı dövdüğünü görüp de müdahale etmiyorsan yedinci puşt da sen olursun.

    bu gece gördük ki altı puştun yanına yedinci olmak için çırpınan iki kişi var. aferin, gösterin böyle gerçek yüzünüzü.

    metin elenmez, dokunulmaz, ismi söylenmez bir yarışmacı mıydı? altı üstü bir yarışma programında rakip gördüğü biri tarafından ismi söylenmiş ve elenmiş. kendisi dert etmemiş, giderken cemreye sarılmış, canını sıkma olur böyle şeyler demiş adam gibi gitmiş.

    bütün ekip bir oldu bir kadına hakaretlerle kudurmuş gibi saldırıyor. hadi barış ve ayaz bir yere yanlamadan ayakta duramayacak tipler de bu eren ve barbaros mümkünse bu saatten sonra yemek harici konuşmasın. çünkü ne oldukları ortaya çıktı.

    durup durup "eee evet x metin'in gitmesi tırıvırı" diye milleti cemre'ye kışkırtan sözde üç şefin de ne olduğu anlaşılmıştır umarım.

    bir ekranda bariz şekilde, bir kadına sürekli hakaretler ediliyor, saldırılıyor ve kendine şef diyen o üç şahıs gülerek izliyor. hatta olay unutulursa yeniden ateşi harlayıp hakaretlerin dozu artsın diye uğraşıyorlar.

    kıvanç, esra ve batuhan, gerçekten iyi insanlarsınız. allah işinizi gücünüzü rast getirsin. katıldığınız günden beri bozmadınız kendinizi. özellikle kıvanç. umarım sen kazanırsın bu yarışmayı

    son söz de kara kuru olmayan, evlerden ırak arkadaşa. olmak istediğin ama olamadığın kişi karşına çıktı ve kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış durumdasın. tripten tribe girdin, laf sokmaya çalışıyorsun ama olmuyor be kardeş. bırak kendi sıkletindekilerle uğraş. o kara kuru, esmer, çirkin diyerek aklın sıra aşağıladığın kız var ya hem mesleki anlamda hem de güzellik olarak seni yüz bin kere cebinden çıkarır. bunu sen de biliyorsun. cemre hakikaten güçlü, cesur ve güzel bir kadın. olmak istediğin ama asla olamayacağın kişi yani.

  • melih gökçek'in görevden alınması

    hoşçakal başgan. seni hiç özlemeyeceğiz.

  • motorlu taşıtlar vergisinin 2018'de %40 artması

  • rıza çalımbay

    mikrofon karşısında efendi, düzgün adam rolleri kesip gerçek hayatında katıksız şerefsiz olanlar gibi değildir rıza çalımbay. türk futbolunda karakter olarak zirvedeki adamlardan biridir.

    neyse o'dur. bilgisayar başında 31 çekmekten elleri nasır tutmuş ergenlerin boklaması normal.

    edit: beşiktaşlı falan değilim. kimi sevip kimi sevmediğiniz de umrumda değil. zira sizin sevilecek tek yanınız yok. tutturdunuz bir "şampiyon olmuyorduk sevimliydik başarı gelince antipatik bulursunuz tabii" diye. hah işte ergen dallama, benim gençliğim rıza çalımbay'ın elinde kalkan şampiyonluk kupası görmekle geçti ama bu adam her ne olursa olsun beyefendiliğinden taviz vermedi. iş ahlakı hep üst düzeydi hala da öyle. rıza kaptan dönemini hatırladığım zaman gönül rahatlığıyla "efendi beşiktaş" derim. sizin gibi zibidileri gördükçe bırak da tiksinelim bir zahmet.

  • 6 haziran 2017 arda turan'ın kadrodan çıkarılması

    2-3 gün sonra ntv'de rıdvan abisiyle programa çıkar, ne kadar iyi biri olduğunu, yardımseverliğini, bayrampaşalı olduğunu falan anlatır. sonra yüksek yerlerden gelen bir telefonla yeniden döner kadroya. kendisi ülkenin en önemli değeridir. 100 yılda bir gelir onun gibisi.