microsoftun cortanasi6
profili

  • ben armağan çağlayan sorularınızı yanıtlıyorum

    sizi görünce neden aklıma hep popstar türkiye'den başka bir şey gelmiyor? insanların aklında bu yarışma ile hatırlanmak size ne düşündürüyor merak ettim.

  • 5 aralık 2018 gizli bitcoin toplantısı

    ekşi sözlüğe kadar düştüğüne göre baya baya gizli toplantı.

  • apple'ın yapıp da diğerlerinin yapamadığı şey

    bir liralık ürünü 10 liraya satabilmesi. aynı şekilde bunu zorla yapmıyor, millet 1 liralık ürünü 10 liraya almak için sıralara giriyor.

  • recep tayyip erdoğan beşşar esad görüşmesi

    "kardeşim" lafının geçip geçmediğini merak ettiğim görüşme.

    (bkz: yavaş dön reis ümmet yetişemiyor)

    edit:
    olası konuşmadan kesit;
    - kardeşim esad nasılsın?
    + bana artık sayın doktor beşar esad bey diyeceksin.

  • camiye gitmemek

    yakın zamanda yapmaya başlayacağım şey. camilerin insanın kalplerini temizlemek için değil de siyaset için kullanılan bir araç olmaya başladığından beri soğudum. şimdi camideyim. şu an kuran okundu. o kadar şehit verdiğimiz günlerde ben okunduğunu hatırlamam.

  • efendi erkeğin önünde sonunda kazanacak olması

    açıkçası artık inanmadığım durum. çünkü arz talep meselesi gibi bakarsak aslında kadınlar da efendi erkek istemiyor. bakmayın siz iyi bir erkek istiyorum dediklerine. uygulamaya koyduklarında nasıl erkekler seçtiklerini hepimiz görüyoruz.

    doğrusu hayatım boyunca efendi birisi olarak yaşadım. tabiki bunu güzel meyvelerini yedim. ama iş sevgili vs gibi olaylara gelince bir türlü o aşk denen ya da derin bir sevgiye ulaşamadım. efendi erkek olduğunu bildiğim arkadaşlarım da aynı şekilde. hani ben yakışıklı da değilimdir. ama yakışıklı olduğunu düşündüğüm arkadaşlarım da aynı durumda. demek ki olay tiple alakalı da değil.