portovezik4
profili

  • ermeni ve dersim olaylarından özür dilenmeli

    hdp'nin 2015'de %96 oy aldığı lice'de doğmuş hikmet çetin'in beyanıdır. ayrıca kendisi birinci karabağ savaşı sırasında ülkenin dışişleri bakanıdır. o dönemdeki türkiye'nin tutumu hala azerbaycanlılar için travmadır.

    özetle dünya görüşü olarak daha çok hdp çizgisine yakın iken bu ismin atatürk'ün partisinde ne işi var? hadi chp içindeki insanlar sorgulamıyor da bu şahsın kendisi de mi benim burada ne işim var diye sorgulamıyor.

  • ayasofya'nın önünde yunan bayrağı açan yunanlı

    en azından ayasofya'yı adamın dedeleri yapmış. bu elin afgan'ı peştun'u ne ayak denilen olay.

  • meral akşener

    trolleri kudurtmuş asena. kadın her mitinginde terör örgütleriyle mücadele edeceğini söylüyor. hala başlıkta 3-5 beyinsiz çıkıp akşener apo ile halay çeker mi, fetoş'un pilavlı sohbetlerine katılır mı diye soruyor. bir de demiş ki mitinglerinden terör örgütü aleyhine söylenmiş sözler varsa paylaşın. zaten gecenin 3'ünde işim gücüm yok 3-5 fındık beyinli için tek tek mitingleri baştan sona izleyip dakika dakika rapor edeceğim. şuraya saçma salak entry gireceğine git araştır. bir insanın elinde internet gibi bir nimet varken hala aptal olabiliyorsa ne oy kullansın ne evlenip çoluk çocuk yapsın. gitsin bir köşede kendini parmaklasın.

    bir de türk olarak mhp oylarının bölünmesinden rahatsız oluyormuş. ay kıyamam ben sana. andımız kaldırılırken, atanın anasına dahi sövülürken nerdeydin? yarı zamanlı türklük yapıyorlar ne güzel sabah 8 akşam 5. sanırım bu arkadaş da bu gece mesaiye kalmış. günah...

  • maçka parkı'nda eşcinsel çiftin dayak yemesi

    çiftlerin eşcinsel olmasını bir kenara bırakın bu rezaleti yaşatanların "güven"lik görevlisi olması üzerine yoğunlaşılması gereken olay. güvenlik görevlisinin soygun yapması gibi bir şey parkta eşcinsel diye çift dövmeleri. senin görevin oradaki vatandaşı korumak, linç edip köpekle kovalamak değil.

    arkadaşlar bu olay iran'da değil türkiye'de yaşanıyor, bu rezaleti yaşatanlar iran devrim muhafızları değil park güvenliği. eşcinsellermiş ehu ehe he banane diye geçiştirebilirsiniz ama yarın öbür gün sanki olmuyormuş gibi kızlı-erkekli çiftlere de sokakta birlikte dolaşamazsınız diye müdahale edilmeyeceği ne malum? tüm duygusal ve fiziksel çekiminiz damacana üzerineyse haliyle bu durumda kusuru çiftte arayabilirsiniz, normaldir. onun dışında özgür olmak istiyorsanız sizin etki alanınızı kısıtlamayan hiç bir şeye engel olmamalı, başkalarının da özgürlüğünü savunmalısınız.