apartman teyze1
profili

  • 30 mayıs 2017 ekşi sözlük'te direniyoruz zirvesi

    vay be. ilk defa sözlükte somut bir başkaldırı görüyorum. yapın lan bunu. valla yapın.
    milyonlarca entry'yi yazan, sitede saatlerce online kalan, işinden gücünden vaktinden zaman ayırıp da şuraya olumlu olumsuz emek veren insanlar olmasa sen o lüks hayatınla hava attığın füzyon mantılı bilmem neli paylaşımları yapamazdın kanzuk kardeş. ay sonunu nasıl getiririm, bi dava daha kapar mıyım diye tırmalardın belki hayatı. şurda gerçek insanlar gerçek fikirler var ve sen ama usul bu yol bu yordam bu diyerek bu kadar insanı sindirmeye susturmaya çalışıyorsun. yok öyle. senin cebine o parayı koyan adamı internetten ibaret göremezsin. o adam senin karşına kanlı canlı çıktığında yüzüne açıklama yazılı kağıt mı yapıştıracaksın? hayır adam gibi oturup konuşacaksın, mecbursun. belki seni kendine getirirler.

    ha ne olur ele ne geçer? belki hiçbir kazanım olmaz ama sen bu adamların gözünün içine bakmak zorunda kaldığın günü hiç unutamazsın, bu adamlar da haklı olmanın gururunu hep yüreklerinde taşır.
    bi pul kadar değersiz insanların, kıymetli yürekli vicdanlı insanları pul kadar değersiz görmesinden nefret ediyorum amk. azıcık adam olun.

    tanım: gelmiş geçmiş en vicdanlı sözlük zirvesi.