ortalama bir roman karakteri1
profili

  • survivor 2017

    belki de survivor 2017 şampiyonunun pekiştirilmesine vesile oldu türkiye-yunanistan oyunları. adem'in de kısmetinde olacak ki, her şey istediği gibi gitti, 6/6 yaptı.

    oyunun içerisinde de yine başka hikayeler var ayrıca. mesela ilk gün ilhan'la yaşadığı tartışma ve bütün herkes ilhan'ı oylamışken çıktı 2/2 yaptı. orada adem'in seçilmeme sebebi son noktada heyecanlanması argümanıydı, ilhan'ın atışları daha iyi dendi keza. 2.gün yine oyun sonlarına doğru elif'in serhat-ilhan çıksın telkinleri, 9-8'ken atışları iyi olduğu söylenen ilhan'ın kaybetmesi ve oyun sayısı belki ilhan'a kısmet olacakken ya da hiç 9-9 ciddiyetine gelemeden sıradan bir performansla başka yarışmacıya nasip olacakken kritik bir noktada geriden gelip kutuları dan dan dan vurdu ve kazandırdı oyunu. son olarak rakibin bütün oyunları kazanan yarışmacısını yendi ki en önemli detay belki de. bunlar survivor izleyicisi ve sms atan kitle için önemli bir detay. hoş, sms ve yan ekran olayının inandırıcılığı kalmadı ya neyse.

    bu oyunlarda şu da net olarak gözüktü ki ogeday, elif ve sema kritik noktalarda hataya ve strese çok açık yarışmacılar. dirayetli durabilen adem ve ilhan oldu genel hatlarıyla.

    ilhan'ın zaten acun tarafından bir kontenjanı var. şimdi şeytanın avukatlığını yapmış gibi olmayayım ama dün yemeği beraber yiyelim telkinleri bana spontan gelmedi, bu benim düşüncem. ilhan'ı partlatmak amacıyla düşünülmüş bir jest çalışması gibi geldi.

    sonuç olarak çok büyük bir sürpriz olmazsa son 2 adem-ilhan gibi gözüküyor.