xiphoid2
profili

  • masterchef türkiye

    ruloyu verseydin emir, o kadar pecete yetmez. sicmadi abi agliyor sadece...

  • survivor 2017

    2008 yılında zıpkınla bir minakopun peşinden 20 metreye daldım. o 20 metre benim için çok ciddi bir rakammış. 1 metredeki, iki dakika nefes tuttuğun levrek ağaşonuna benzemiyormuş. bak iki dakika nefes tutabiliyorum diyorum, çipura bile vurmuş zıpkıncı adamım ben, konuya hakim olanlar anlamıştır yapabileceklerimi de neyse kısaca o 20 metre beni öldürüyordu arkadaşlar. soğudum sonra zıpkından, gölde balık tutuyorum artık. şahika'nın sporuna korkunç derecede saygı duyuyorum o yüzden.

    şahika'nın arkasından, o anca sahilde yoga yapsın burada iş dururken filan diye atar yaptığın zamanı hatırlıyorum sema. o kızın olayı senin gibi beynini kullanmadan her şeyi kas hafızasına bırakıp koşmak değil ki canım. yaptığı spor zihni boşaltmakla, sakin kalmakla filan ilgili, yağ oranı bilmem ne sikinde değil yani şahika'nın. senin bence sadece üç adet vasfın var. at gibi koşabiliyor, çocuk doğurabiliyor ve yerleri silebiliyorsun. bu sığlığınla utanmadan şahika'nın rekorlarını her seferinde ağzına sakız ediyorsun. bence şahika'yı korkunç derecede kıskanıyorsun. o iğrenç hırsın da insanları türk sporcularından soğutuyor, acilen kaybol gözler önünden.

    şahika'yı da savunuyorum seviyorum filan ama çok kötü bir survivor yarışmacısı. ona göre değil yani bu atlama zıplama koşma çirkefleşme dedikodu vs. sana göre değil canım oralar gel evlenelim boşver amk.