pomaklar2
profili

  • suriyeli sığınmacılar

    geçenlerde şu sınırda bekleyenlerin fotoğrafları üzerinden burada tonla adamla bunu tartıştık. kilit soru şu bana sorulan; onların suçu ne? benim kilit sorum ise şu; bizim suçumuz ne?

    şimdi kusura bakmasın kimse bu adamlar ta anasının amına kadar siktirsin gitsin! her yer suriyeli amına koyim her yer ya! tamam arkadaş iyilik ayrı bi şey ama bunların ülkeye doldurulması iyilik değil bildiğin nasıl desem atıyorum bi kara parçasındasın sağında çok da temiz olmayan bi gölet var solunda bataklık var.

    sürekli o bataklıktan çamur senin göletine dolduruluyor azar azar nasıl olsa daha temiz bi şey olmaz diye. e be amcık ülkeye bu kadar adamı dolduruyorsun da yarın bu ülkede bi ayaklanma çıkaramayacaklarının teminatını verebiliyor musun? hayır. hatta yolda yürüyorum geldi birisi benden para istedi hebele hübele arapça vermedim adam bıçağı sağladı öldüm gittim. kim bulacak katili? kimlik var mı? yok. eşgal? zaten hepsi kara kafa. allah rahmet eylesin pomaklar'ın kaderi bu kadarmış deyip hop göm gitsin. bu kadar basit lan.

    bu adamları savunan adamın da ta anasını avradını sikeyim. dün olması lazım pardon 2 gün önce nicki bende saklı bi yazarla 2 gün konuştuk yok ortak noktaya varamıyoruz. diyorum ki bu adamlar tek kuruş vergi vermeden benim vergimle tüm kamu hizmetlerinden faydalanıyor üstüne üstlük üniversiteye sınavsız giriyor onu da geç devlet bana bi de gss kitliyor adam bana hala diyor ki senin çocuğun hangi okulu kazandı da yerleşemedi? be amcık benim çocuğum gece gundüz çalışacak götünü yırtacak kafa patlacak diğer adam sırf 'savaş mağduru' diye elini kolunu sallaya sallaya belki de benim çocuğumun kontenjanına yerleşecek. ee noldu? sikilen kim bu durumda? ben.

    diyorum ki adama bizim refah seviyemiz yüksek olsa atıyorum asgari ücret 5000 tl olsa devlet dese ki 500 tl'sini suriyelileri finanse edeceğiz eyvallah. ulan bizim ülkenin kıçı başı belli değil bu adamlara nasıl bakacağız? tayyip cebinden bakmıyor ya bu adamlara di mi? ben bunu dediğimde adama bana ışıd'i savunuyorsun dedi beyninin siktiğiminin pezevengi.

    bu adamları savunacak kim varsa alsın abi evine 3-5 tane suriyeli göreyim. yok o da yok. yolda suriyeli görse 5 sokak arkadan dolanıyor adama ama 'suriyeliler savaş mağduru' diye nara atıyor. lan bi kere akıl var mantık var ulkesinde savaş olan adam evinin kapısına dayanıncaya kadar direnir. son kursuna kadar direnirim ölürsem yapacak bi şey yok.

    bu pezevenkler tüm sülaleyi toplayıp türkiye'ye kaç. kendi ülkesini bırakan adamın sana ne faydası olur onu bi söylesene bana? siktirtme hümanistliğini bu adamlar tehlike abicim. öyle locadan konuşup 'alınsın yaeee' diye zılgıt atmakla olmuyor. madem alınsın diyorsun al evine 1 aile kaç ay bakabileceksin bakalım?

    geçen sene olması lazım haberlerde okumuştum hatta ama çok gündeme gelmedi bu esenler otogarı'nda 50'li yaşlarda bi adam öldürüldü. hatta otogarda değil pardon otogardan az uzakta forum istanbul civarında otogarda bilet ofisinde çalışan kendi halinde bi adam. ve adamı öldürenler suriyeli olarak tespit edildi evet ama biz niyeyse hiç bunu göremedik haberlerde? neden acaba? oluyor bu olaylar çünkü ama o arap sikine hasret analarının amlarını bile suriyeliler sikse ses etmeyecek piçler bunları görmez. linkini de veririm ciddiyim.

    velhasıl akp seçmeninin en büyük attığı kazıktır. ve hakkımı zerre helal etmiyorum. doğmamış çocukları kan kusa kusa gebersin. kıranlar girsin böyle erim erim erisin de gözünün önünde gebersin çocukları yeter kaç sene oldu sikil sikik sikil bi yere kadar.

    din üzerinden yediğiniz haram lokmalar boğazlarında kalsın geberip gitsinler mumkunse en kısa zamanda.

    suriyeliler mi? banane amına koyim dünyanın bi salagı biz miyiz? 72 millet duruyor türkiye her ne hikmetse komple suriyeli alıyor. orospu çocukları!

  • esenyurt'ta gönüllü olacak 40 müşahit

    son durumla ilgili muhakkak okunmalı rica ediyorum;

    (bkz: #51953781)

    --- spoiler ---

    okur ya da çaylak arkadaşlar için; esenyurtgonulluleri@hotmail.com

    adresine mail atabilirler.
    --- spoiler ---

    kegeo'nun katkılarıyla. selam olsun.

    evet gençler isterseniz eksiye bogabilirsiniz ama gerçek olan ve cok acil ihtiyaç olan 40 güzel insandan oluşan kitle.

    uzak deme, ya birileri nasılsa gider deme, offf taaa esenyurt lan kim gidecek abi yaee deme.

    sadece iki okulda 40 gönüllümuz eksik. her iki okulda metrobüse sadece 15 dk. yani istanbul'un neresinde olursanız olun metrobüse binip indiginizde sizi karşılayan bi pomaklar olacak bi de böyle düşünün :)

    özellikle talep fazlası olan bölgelerden arkadaşlar yesillendirsinler. 40 kişi lan 40 yapar* olum. bizim 1 sandıkta beklememizin bi anlamı yok 39 sandık bosken.

    yeşili sevelim yesillendirelim. (#51934438)

    edit: şu an sadece 7 kişiyiz toplamda. 7 kişinin haricinde 38 kişi eksik. hadiyin olum ya hadi ya!

    edit 2: gozlemci olmanin bi zorluğu yok gencler oylar sayilirken bekleyip isterse ilçe seçim kuruluna kadar da eşlik edecek arkadaslar bu kadar.

    8-20 arası bi zaman dilimi ortalama.

    edit bilmem kac: 30 kişide takılı kaldık gençler. 20 kişi daha gerek. böyle mi sandığa sahip çıkıyoruz? 8 haziranda sonra (bkz: türkiye'den siktir olup gitmek) başlığına ususuruz ama di mi?