the glass ballerina5
profili

  • mod yükseltmek için izlenilen dizi/filmler

  • 10 eylül 2018 muharrem ince cnn türk yayını

    ilgi çeker çekmez, herkesin kendi bileceği iş. ama muharrem ince seçimden bu yana defalarca o gece yaşananları anlatmamış gibi on bininci kez seçim gecesi çıkıp şöyle yapsaydı, böyle yapsaydı demeyin artık. cidden sıktı bu muhabbet.

  • yazarların ekşi sözlük'te en sevmediği tip

    tüm insanlığın kendini memnun etmek üzere var olduğunu zannedenler. bu sebepten olacak ki kimin nasıl giyinmesi, nasıl davranması, nasıl konuşması, ne izlemesi, ne dinlemesi, ne yemesi, ne düşünmesi gerektiğini beyan etmekten çekinmezler. açık ayakkabı giyen pedikür yaptırsın, 30 yaşını geçen süper kahraman filmine gitmesin, hamileler esprili tişört giymesin, kimse gül dövmesi yaptırmasın, sokak hayvanı beslemesin, kızlar seks yapsın kezban olmasın, vazgeçtim yapmasın evlendiğinde bakire olsun, o da olmaz 30 yaşına gelmiş kadın hala bakireyse sorunludur, 24 yaşında hala sığır gibi üniversite okumasın, evcil hayvanına oğlum kızım demesin, lgbti+ bireyse yürüyüş yapıp ahlakımızı bozmasın, et yemesin vegan/vejetaryen olsun, et yemeyen beyinsizdir vegan falan olmasın... oldu paşam başka?

    kendi fikrinin evrensel geçerliliği olduğunu zannedenler. hangi müzisyen dinlenir, hangi dizi izlenir, hangi film kalitelidir, hangi komedyen abartılmış balondur en iyi bunlar bilir. özellikle genel olarak sevilen yapımlara/kişilere "abartılmış balon" damgası yapıştırarak ne kadar farklı olduklarını kanıtlamaya çalışırlar. kendi subjektif bakış açılarını ise tek gerçek zannederler.

  • trabzon'da sokakta mastürbasyon yapan dayı

    şişli etfal'de ayaküstü sıçan teyzeyi izledikten sonra adeta olay ülkenin dört bir yanına yayıldı ve sürekli oraya buraya sıçan birilerini görmeye başladık. şimdi de halının üstünde mastürbasyon yapan elektrikçinin hemen arkasından bu olay geldi. olay duyulunca aynı tip videolar paylaşılmaya mı başlıyor yoksa türk halkı bunu bir challenge olarak algılayıp "meşazını aldım kardeşim" diyerek aynısını yapmaya mı çalışıyor çözemedim. ama her koşulda ne boktan bir ülkede yaşıyoruz dedirten rezalettir.

  • evlenilen erkeğin 10 saniyede boşalması

    bana garip gelen nokta evlenmeden olmaz diyen kadının bunu hak ettiğinin düşünülmesi oldu. nasıl ki evlenmeden önce ilişki yaşamayı tercih edenler varsa ve bu gayet doğalsa, evlenene kadar beklemeyi de tercih edebilir birileri. evlenmeden önce ilişkiye girmeyen insanlar normal bir cinsel yaşantıyı hak etmiyor mu yani? bunu söylemekle "bakire olmayan hatunla evlenmek" başlığında saçma sapan konuşmak arasında ne fark var? her ikisi de öteki tercihe saygı duymamanın bir göstergesi ve düşünce yapısı olarak birbirlerinden çok da farklı değiller ne yazık ki.