frekans062
profili

  • loris karius

    beliktaşın bu seneki en iyi transferi olduğunu düşünüyorum. ancak maç 1-0 iken aut atışlarında çok fazla zaman geçirmeye oynadı ve sarıyı da gördü. maç 1-1’e gelince ise kıçına motor takmış gibi kullandı aynı atışları.

    bu gibi durumlarda tuttuğum takım da dahil vakit geçiren takımın gol yedikten sonra çırpınışlarına bitiyorum. hatta inşallah gol yer diye de dua ediyorum. pezevenkler adam gibi oynasan belki bir gol daha atmaya zamanın kalacak.

  • burak yılmaz'ın beşiktaş'a transfer olması

    yaw arkadaş oyuncu gelir yada gelmez ayrı konu da, takımla kendini özdeşleştirip takımın sahibi gibi konuşanlar yok mu öldürüyor beni ama gülmekten.

    adam demiş ki biz ahlaklı takımız bize gelmesin falan...

    yahu güzel kardeşim burak yılmaz denen adam ilk büyük transferini anlatyaspor'dan beşiktaş'a gelerek yapmadı mı? hatta beşiktaş-gaziantep maçında kornerden gelen topu eliyle içeri atmadı mı? neyin tatavasını yapıyorsun? ahlaksızlıkla suçladığın oyuncu bu lakabı zaten senin takımındayken almış!

    bu adam dört büyükler denen takımın hepsinde oynadı. yani bu konuda kimsenin biz ahlaklıyız, şerefliyiz edebiyatı yapmaya hakkı yok.

    ben fenerliyim. ama bilica'nın kazı çalışması yaptığı maçı da bilirim. mehmet topal'ın elle attığı golü de bilirim. ahlaklı dediğimiz gökhan gönül'ün antep maçında haksızca kendini yere atıp penaltı aldığını da bilirim. fakat o zaman ona sahtekar diyenlerin gökhan kendilerine transfer olunca nasıl ağız değiştirdiğini de biliyorum.

    işin özü kendinizi tuttuğunuz takımın sahibiymiş yada takımınızı kendinizmiş gibi görüp büyük laflar etmeyin o lafları yutmak zorunda kalırsınız.