munirbomba5
profili

  • kwadwo asamoah

    90larda olsa bunu mercedese bindirip otelden kaçırırdık ne guzel.

  • yabancı filmleri asla dublajlı izlemem diyen tip

    güzelim baş yapıt filmleri yanlış çeviriyle dublajlı izleyip enayi yerine konacağıma orjinal dilde izlerim. dublaj mesleği zaten ölmüş artık. uydurmasyon kelimeler katarlar, saçma sapan ses tonlamaları kullanırlar, orjinalde adamın söylemediği şeyi söylerler. böylece dublajlı izleyen kerizlenir. filmi yarım izlemiş sayarım bu insanları.

    - for peace.

    çeviri :
    - 4 bezelye.

  • osmanlı döneminde yaşanıldığında yapılacak meslek

    osmanlı hipsterları için selçuklu vintage mağazası açardım.

  • bill clinton'ın ivanka'yı kesmesi

    bill ciddi kalp hastası olmasına rağmen hala küskü tutkusundan vazgeçmemiştir. zaten hillary abiyle evliliği formaliteye dönüşeli çok olmuştur. arsız bill.

  • cumhurbaşkanı olup idam getireceğim

    çocuğun suçu yok. yeryüzündeki bütün çocuklar saf materyaldir. çevresi ne işlerse yanında nasıl davranırsa öyle olurlar. toplum böyle bir kısır döngüde sürekli yanlış bireyler üretiyor. yanlış büyümüş zihinlerce üretilen birey yine böylelerini yetiştiriyor. idam 7-8 yaşındaki bir çocuğun gündemi değil. anormal bir durum. çocukların en az 18 yaşına kadar zihinlerini kirletecek şeylere maruz kalmamaları gerek. şiddet ve siyaset de bunlardan birkaçı. bence gelecekte yanlış mizaç gelişimine neden oldukları için insanlar ailelerini dava edebilecekler. çocuğu asla maruz kalmaması gereken şeylerle muhattap eden aileler gözümde suçludur.

    (bkz: tabula rasa)