joujou frences3
profili

  • sensiz olmaz hareketi sandık güvenliği

    sevgili arkadaşlar

    harikasınız hatta onun da ötesi :))) müşahit ihtiyacı olan illerdeki ilçeler hızla azalıyor. haydi vazgeçmek yok! bakın isteyince, birlik olunca nasıl da oluyor....

    son ihtiyaçlar
    aşağıdaki noktalarda müşahit ihtiyaçlarımız vardır. tek bir parti için değil, 4 parti toplamı için ihtiyaçları paylaşıyoruz. "orada var, burada yok" tartışması yapmadan paylaşalım lütfen.

    ankara: kızılcahamam altındağ keçiören yenimahalle
    antalya: alanya
    samsun: vezirköprü
    bolu: gerede
    kahramanmaraş: onikişubat
    kars: sarıkamış
    malatya: pütürge
    şanlıurfa: harran
    sivas: doğanşar
    çankırı: merkez
    yozgat: sorgun
    erzurum: merkez ve ilçeler

    not: istanbul: beykoz, maltepe, pendik, eyüp, başakşehir, arnavutköy 'de bazı okullarda safları sıklaştırmak için buraya eklediğimiz ilçelerdir. buralarda yaşayan ya da yakınında olan yerlere gidebilecek olanlar aracı olan vatansever gönüllüler lütfen bizimle irtibata geçsinler. bir gün. sadece bir gün harcamış olacaksınız koca bir ömrün refahı, çoluk çocuğunuzun aydınlık geleceği için değimez mi?

    görev almak isteyenlerin 0536 520 1923 no'lu whatsapp hattımıza en hızlı şekilde ad-soyad-il-ilçe-mahalle-parti tercihi şeklinde mesaj atmasını rica ederiz. ayrıca yine adilsecim2018@gmail.com adresine ad - soyad - il - ilçe - mahalle- telefon numaranızı yazarak da hızlıca yanıt alabilirsiniz.
    diğer yandan, whatsaap hattına yazdığınız mesajlar biraz gecikmeli de olsa mutlaka yanıtlanacaktır!

    sandık gücü (21 haziran 2018 15:04)

  • türk kızlarının gecelik yerine pijama giymesi

    bu başlık altında aklısıra alay edenlerin, baletlerle dalga geçip, içlik giyenler gurubuna dahil olduklarından şüphe edilmemesi gerekir. *

    he sahi, bir de kendini dev aynasında görüp,* mütemadiyen türk kızına sataşan bu zihniyetin temsili biri vardı.
    tekrar gibi olacak ama olsun artık.

    ekşi sözlük kamili

  • bacağı kopan kediye acil yardım

    uzun zamandır bir dolu sebepten ötürü yazı yazmıyordum. fakat badi listemdeki yazarların yazılarını takip ediyordum ve açılan bu başlığa kayıtsız kalamadım.

    hemen konuya gireyim. yazar arkadaşlardan vette petkargo ile yaralı kedinin ankara'ya naklinin mümkün olduğunu yazmış. doğrusu ben bunu ilk kez duyuyorum. muhtemelen benim gibi bilmeyen çok kişi var. elazığ'dan birinin duymasını, o kişinin de ankara'ya gelecek biri olmasını beklemek yerine, zaten elazığ'da yaralı kedinin yanında olan ve başlığı açan electricfeel rumuzlu yazar arkadaşın hesabına petkargo masrafını ödemek üzere para yatırabilir , ankara'da cat hospital yanında oturduğunu ve tedavi masraflarının orada tanıdığı veteriner hekimler olması sebebiyle sorunsuz halledebileceğini yazan learn to swim rumuzlu yazar arkadaş sayesinde de bu canı kurtarabiliriz.

    daha fazla vakit kaybetmeden harekete geçmekte fayda görüyorum.

    hadi hayvansever sözlük yazarları yaşatalım bu canı da, canımıza can gelsin.

    ek not: vette ve learn to swim rumuzlu iki yazara da mesaj yazdım haber bekliyorum.

    2. ek not: sağ olsun learn to swim yanıtlamış yazdığım mesajı. bu başlık altına yazarak destek veren, çözüm arayan herkesi alakadar ettiği için aynen aktarıyorum.

    ayrıca haberler de son derece güzel.

    16.01.2017 00:28
    cat hospital'la konuşup teyit almadım, almama da hiç gerek yok, ne vakit böyle bir kedi olsa seve seve tedavi ediyorlar. yarın sabah konuşup gerekli teyidi de sağlarım ama istenirse. siz bana yavrunun geleceği saati bildirirseniz hemen götürürüz.

    16.01.2017 00:53
    yani şöyle söyleyeyim o kedi bana ulaştıktan sonra hiç endişeniz olmasın, tüm tedavisini yapacaklardır.