kasapnejat2
profili

  • selahattin demirtaş'la aynı eve çıkmak

    seni ev reisi yaptırmayacaktır.

  • şike tapelerinin ses kayıtlarının yayınlanması

    aziz'in futbolun rte'si fenerbahçelilerin de futnolun akp trolleri olduğunu gösteren tapeler.

    bende fenerbahçeliyim ama bu başlıkda fenerbahçeli arkadaşlarım neyi savunuyor anlamadım ?? zamanında zaten şike var ama sahaya yansımadı denmedi mi ? aziz yıldırım "yaptıysam fenerbahçe için yaptım." demedi mi? bu kulup uefa dan ceza almadı mı ? hadi onuda bağlayın fetöye! halkbank başkanı için trollerin " o paralarla imam hatip yapacaktı, o yüzden evde tutuyordu" demesinden ne farkınız var?

    şu tapelerin çok değil 2-3 tanesini izleyin montaj olma ihtamilinin olmadıgı göreceksiniz.siz hala neyin kafasıyla şike olmadı diyorsunuz? yok 15 temmuzmuş fetönün çırpınışıymış. siktiğimin yerinde ne çırpınmaymış arkadaş be.

    fetö ne kadar karanlık kirli bir yapı olursa olsun bu aziz'in yaptıklarını aklamaya yeter mi ?fetö bu operasyonları yapıyor diye ayakkabı kutuları, para kasaları, reza-bakanlar ilişkisi de mi yalan ? aslında olay tamamen herkesin kendini kandırmasında. zira gerçekleri kabullenmek kolay bir iş değil gerçekten. kardeşim bırakın aziz'in ne hali varsa görsün. yaptıklarının hesabını versin. yıllarca her kaçan kupadan sonra demedik mi " fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğü ne maç büyüklüğüdür" diye. eee 1 kupa için neden bu kadar götünü yırtıyor bu yönetim ? o kupayı hakkı olan trabzonspor'a versin. aziz yıldırım kaybeder belki ama inanın fenerbahçe kazanır.