ince belli cay bardagi3
profili

  • alarm olmaya uygun şarkılar

    hababam sınıfı - inek obası uyaaaaaaan
    5 yıldır bu alarm sesini kullanırım ve %95 uyandırma garantisi var. ilk günler tebessümle uyanıyorsunuz ama sonrasında yeşilçama sövmeye başlıyorsunuz.

  • askerde tanışılıp hastası olunan şeyler

    askerliğimi ipsala sınır karakolunda yaptım. gazinomuz hem yemekhane hem de kantindi. mikrodalga fırınımız bile vardı. kahvaltıda verilen çikolatalar bildiğin kafa yaran cinstendi. tertiplerden birinin tavsiyesi üzerine ekmeğin arasına çikolatayı koyup üzerine kaşar peyniri koydum. sonra da olduğu gibi mikrodalga fırına verdim. sonuç inanılmaz güzeldi. benim askerde hastası olduğum şey buydu. sivil hayatımda ara ara yaparım. tavsiye de ederim.

  • e-sigara kullanımına izin vermeyen mekan sahibi

    e-sigara kullanan biri olarak desteklediğim yasaktır. kafelerde emzik gibi insanların elinde durmamalı. her ne kadar kokusuz lekesiz bir buhara sahip desek dahi buhar yoğunluğu sigara kullanmayan kişileri rahatsız etmektedir. ayrıca 18 yaş altı kişileri e-sigaraya özendirmektedir. her şeyin bokunu çıkarma özelliğimiz olduğu için kapalı mekanlarda e-sigara içilmesine izin verilirse o mekanı sauna odasına çevireceğimizden sadece açık alanlarda içilmesi hem nezaketen hem de sağlık açısından mantıklı olandır. lütfen adabımızla içelim.