edlund1
profili

  • osman gazi köprüsü

    işim gereği ortalama haftada bir kullanıyorum. son zamanlarda bomboş köprüyü iyice boşaltmak için ellerinden geleni yapıyor muhteremler maşallah.

    ulan zaten hayvan gibi pahalı, üstüne bir de son bir iki haftadır köprü 1 şerit! her yerinde iş makinası, kapatmışlar diğer şeritleri çalışma yapıyorlar. lan yepyeni köprü ne sıkıntı var da sen 1 şerite düşürüp neyin çalışmasını yapıyorsun haftalardır? nasıl olsa kimse kullanmıyo bari diğer şeritler yıpranmasın diye falan mı yapıyorlar acaba.
    hayır normalde bomboş, tek şeritten de basıp gidiyorsun da, şeytanın işi yok geçen kamyon denk geldi önüme, bütün köprüyü 50'yle geçtim, nasıl küfür ediyorum.

    ha bir de, istanbul tarafına geçişte nakit gişesinden sonra polis rastgele durdurup kimlik, gbt kontrolü falan yapıyor. orda da hayvan gibi bekliyorsun.
    adamlar geçiş süresini feribot süresine eşitlemek için ellerinden geleni yapıyor yeminle, zaten kullanan 3-5 kişi var onları da kaçırıp komple kapatacaklar herhalde köprüyü.

    edit: "çünkü bitirmeden açtılar" diye mesaj atanlar oldu, mantıklı, çünkü yeni köprünün üstünde yapılan bu kadar çalışmanın başka açıklaması yok.

    edit 2: guzman nickli arkadaştan şu şekilde bir mesaj geldi:
    "köprüde inşaattan kalan son kule vinçler söküldü. evet şimdi sökülmesinin sebebi erken açmalarıdır. he bir de o iki özel yapım kule vinçin orada kaldığı her ekstra gün için japonlara iyi paralar bayılmıştır devletimiz"

    ne diyelim bu millete her şey müstehak.