tutamak1
profili

  • 2016 ekonomik krizi

    ekonomik krizin hanceri tam kalbimize kalbimize indirmesini oyle bir hasretle bekliyorum ki nice asiklar sevdiklerini bu sekilde beklememistir.

    tatava yapiyorlar iste. bunlar vatan evladi, biz vatan hainiyiz. gezi parki olaylarinda dolar 10 kurus artinca ulke elden gidiyormus gibi aglayan bu din tuccarlari dolar 1 liradan fazla artmisken ayak yapiyorlar, akillarinca hedef sasirtiyorlar.

    en sik soyledikleri yalan da krizin hepimizi vuracagi. vursun olum, vursun zaten. acliktan geberelim, hatta en sevdiklerin issiz kalip intihar etsin, o zaman anla durumun vehametini. ama sen bunun icin bile tutup bu yazdigim entry'yi bulup beni suclar, vicdanini rahatlatirsin.

    anam, babam, kardesim issiz; teyzem, annneannem, dedem birlikte bir emekli maasina yasiyor, amcam, yengem, ikisi universite mezunu cocugu, biri lise sonda zar zor geciniyor. bana daha ne kadar vuracak lan bu kriz.

    yillarca arkadaslarimla tartistim. tek istegim bu ulkenin iyiye, guzele, refaha kavusmasiydi. ulkem duzluge cikacaksa maasimin yarisini almamaya razi gelecek kadar da sevdim ulkemi. ama olmadi arkadas.

    cok mu zordu lan sadece ve sadece ulkesi icin calisacak, sahsi menfaatlerini aklinin ucuna bile getirmeyecek, bu ulkeyi seven onurlu insanlara yetki vermek? hepiniz mi haksiz ama guclunun yanina gectiniz? benim oyle akrabalarim var ki akp dinden uzaklasti, acaba saadet'e mi oy versek diye tartisiyorlar. bu muydu hak ettigimiz? demek ki buymus. ben cozuldum arkadas. tek istegim kendi icinizde yasadiginiz ruya aleminden uyanmaniz da degil ama sizin de rahatinizin bozulmasi.

    tum bu sebeplerle evet vatan hainiyim ve ekonomik krizi dort gozle bekliyorum.