a little change but a long way3
profili

  • tom hanks

    bu baslikta yazilanlari okudukca kendime dair umutlarim artiyor. boyle gerizekalilarin oldugu bir dunyada basariya cok yakinmisim gibi hissediyorum. ayni zamanda korkuyorum da aslinda. boyle gerizekalilarin oldugu bir dunyada her an her sey ile suclanabiliriz. bir twite, bir reddit basligina bakar. gerizekalinin biri bir sey soyler, binlerce gerizekali da pesinden gider. yani vezir de olabiliriz, rezil de... suna bak lan binlerce gerizekali yuzunden her an her sey olabiliyor.

    tanim: basarili bir aktor. su an da gerizekalilar tarafindan iftiraya ugramaktadir. fotograflarin anlami aciklandigi halde bu gerizekalilar hala iftira atmaktadir.

    ekleme: bakin bu sayfa altinda bulunan gerizekalilar tom hanks'in tom hanks oldugu icin savunuldugunu falan da saniyor. iste bu kadar gerizekali bu arkadaslar. yarin bir gun kendine iftira atildiginda mal gibi ortada kalirsa anca anlar. cunku bu essekler anca tecrubeyle ogrenirler hayati. kafa basmiyor ki. halbuki yapmasi gereken tek sey 5 dakikaligina sorgulamak. hayatin bir cok alaninda isine yarayacak bu aktiviteyi yapmayi tercih etmiyor bu essekler. bize de bu esseklerin de ayni iftira altinda ezilmesini temenni etmek kaliyor. cunku anca oyle ogrenecekler :). bir hayvan gibi. sadece tecrube ederek.

  • kasım süleymani

    ulan adamlara bak. amerika ve yandaslari nefes alamazmis da, yok efendim israil bitmis de. lan amerika dedigin ulke elciligine sikinti cikarildiginin ertesi gunu iki numarali adamin uzerine bomba yagdiriyor. boyle eliyle koymus gibi bulup, patlatiyor. millet de hala israil, amerika simdi dusunsun goygoyu. mal misiniz olm siz? oturun calisin.

  • vincent aboubakar

    besiktasin cok enteresan bir ozelligi olan forveti.

    her gol attiktan sonra, ilk bes-on saniye ne yapacagina karar veremeyerek yavas adimlarla rasgele bir sekilde bi yerlere dogru kosuyor. daha sonra bir anda ivmelenerek belli bir hedefe dogru hizlica kosmaya basliyor ve seviniyor. adamin gol attiktan sonraki halinde bir bug var ama anlayamadim.