konuyu bilmiyosun3
profili

  • 21 aralık 2022 akinon işten çıkarmaları

    biraz fazla para görünce işini bırakıp koşa koşa firmaya gidince bu riski zaten almış oluyorsunuz.
    her zaman ilk işten çıkarılan kesim, en yakın tarihte işe giren kesimdir ne olursa olsun. tazminat derdi yok, deneme süresi içinde atılırsa akarı kokarı yok.
    ben de bir çalışanım fakat hiçbir işin garantisi yok. eşiniz bir riske girmiş, 1 aylık daha önceki işinden yüksek maaşını da almış, sonra da her riskte doğabilecek bir sonuç olarak kaybetmiş.
    kazanan taraf da olabilirdi tabii ki. fakat yazılımcı olduğu için zaten 50k - 60k aylık maaşlara işi hazırdır eminim. o yüzden dert etmeye değmez.

  • halil umut meler

    3 mart 2021 mke ankaragücü galatasaray maçı daha hafızalarda yerini koruyorken 2 hafta sonra ligin kaderini etkileyecek bir maça çıkacak hakem.

    neye ve kime hizmet ettiği bellidir. şimdiden beşiktaş'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. he beşiktaş yenilgisi taraftarı olduğum takımın işine gelse de bu tarz pis oyunlarla olmasını istemem.

  • yerli uçak 2014'te havalanacak

    yapılan bir yorumdan türkiye'nin özetini anlayabileceğiniz haber.

    "ali vural 17.2.2012 12:38:00
    yorumlara bakiyorumda,istemeyenler,cekemeyenler camur atmaya baslamislar bile.."

    ki bu en beğenilen yorum.

    akpli kafası dediğimiz tamamen örnekteki gibi işte. insanlar akla ve mantığa dayalı bunun olamayacağını, olsa bile % kaçının türk malı olacağını merak etmişler. adam direkt olarak dayamış cevabı: çekemeyen anten taksın!

    arkadaş işte bu kadar sorgulamaktan, düşünmekten uzak olduğunuz ve her söylenen şeye 'alkış' tuttuğunuz için bu hâle geldik. yazık, çok yazık.