kushina4
profili

  • motorlu taşıtlar vergisi

    ocak geldi, malum. son zamlardan sonra ne oldu diye baktım çünkü zaten 2x370 lira civarı bir şey ödüyordum.

    arabam 2013 model dacia sandro ambiance. 1.5 dizel. yanı bu memlekette alınabilecek en dandik araba. sanki altımda ferrariyle geziyorum amk.

    bu yılki ilk taksidi kaç söyleyeyim mi? 485 lira. ulan ben bu arabayı 31.000 liraya sıfır aldım. her yıl neredeyse 1/32'sini vergi olarak veriyorum. alırken verdiğim vergilere, vergilerin vergilerine hic girmiyorum bak. 4 yılda benim aldığım araba zaten %100'e yakın zamlandı. dacia yüzünden mi? hayır efendim bu hükümet yüzünden.

    çekin artık elinizi cebimizden be. 970 lira nedir anasını satayım?! üstelik bu sadece bu sene. allah bilir önümüzdeki senelerde ne olacak. daha bunun zorunlu trafik sigortası var, kredi kartı kabul etmeyen muayenesi var; zorunlu olmasa da mecburen yaptırdığım kaskosu var, mazota ödediğim dünyanın parası, o dünyanın parasının içinde dünyanın vergisi var. bakımına falan hic girmiyorum bak.

    ne desem gg. allah topluca belanızı verse de kurtulsak.

  • #pınarürünleriboykot

    ne zaman markete gitsek kesinlikle pınar alıyorduk. sütü, yoğurdu, peyniri... her şeyi özellikle gidip pınar'dan seçiyorduk. kido 200 ml'lik meyveli sütleri dahil. ciddi bir pınar sempatimiz vardı, ne kadar yanılmışız. bundan sonra biz de bu boykota dahiliz.

    hicbir kurum, hicbir sirket benim paramla bana artistlik taslayamaz, men ederim.

    yalnız her şey bir yana pınar en pahalı süt ve süt ürünleri satan markadır. bu olay benim hayatımda gördüğüm en büyük vizyonsuzluklardan biri. hani o kadar ki, arkadaşı marmara denizine doğra, devasa bir cacık olsun. öyle bir hıyarlık. güzel kardeşim senin ürünlerini hangi evetci alıyor sanıyorsun acaba? evine süt giremediği için süt tozu tüketiyor sizin o makarnayla kömürle kandırdiginiz adamlar. sanki gidip pinar sut mu aliyor saniyorsunuz? gercekten sapka çıkarmalık, meksika dalgası yapmalık bir sığırlık örneği bu açıklama.

    neyse. turkcell milyonlarca lira ve bir milyona yakın abone kaybetmişti. hazır mısın pınar? winter is coming and you know nothing yeşar :*

  • dünyanın en büyük penisli adamının yaşadığı dram

    (bkz: açmayın)

    kaynağa tıklayınca asıl dramı ben yaşadım. gayet fotoğrafsız bir hikaye beklerken adamın çıkarıp masaya vurduğu fotoğrafı görmek hoş olmadı.

  • sahibinden.com'daki az hasarlı volvo s60

    açıklama kısmıni okuyunca kelimeler kifayetsiz kalıyor.

    "aracın sürücüsü ehliyetsiz olduğundan sigortadan hiçbir işlem yapılmamıştır dolayısıyla 1 tl bile hasar kaydı yoktur."

    sanki harika bir şeymiş gibi söylemiş adam.

    kimbilir ne canlar yaktı.