tiriska4
profili

  • ayvalık midilli düz dünya deneyi

    yıl olmuş 2020 amk bak 2020. hala youtube da orada burada hayatın gizemini dünyanın şifresini çözdüğüne inanan insanlar var amk. hayır yani şuraya eski sivil veya savaş pilotu gelse anlatsa insan biraz ciddiye alırda ne biliyim. biraz aydınlanın, kitap okuyun ne biliyim araştırın lan. sakın ekşiyi doğru bir bilgi kaynağı farzedip buradan aydınlanma beklemeyin.

  • abd'nin devrim muhafızlarını terörist ilan etmesi

    anlamadığım durumdur. nedir yanı şimdide irancımı olduk. amk bize ne yesinler birbirlerini.

  • 2017'de türkiye'nin rusya'dan s-400 alması

    ne kadar eleştirirsek eleştirelim. ne kadar 16 nisan'a hayır da desek taktir edilesi harekettir. yıllardır onun bunun füze savunma sistemine mecbur kalıyorduk. işte bu tarz hareketler sana düşman olan veya seni sevmeyen ülkelere en büyük cevaptır. işte bu hareketler ülkeyi özgürleştirir. yıllardır almaması heleki bulunduğumuz coğrafyada skandaldır. heee erdoğan'dan önceki hükümetler ne yaptı? hiç birşey. o yüzden buna bok atmayın göte göt deyin. bizim derdimiz erdoğan ile değil irtica ve tek adam rejimi ile.

  • 13 eylül 2016 benfica beşiktaş maçı

    çorum için maçı izleyebileceğim pub tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşların yesillendirmelerini dilediğim beşiktaş maçı. ayrıca isterseniz maçtan sonra çorum sokaklarında bos bos dolanabiliriz.