zirrealist21
profili

  • 40 yaşında hala oyun oynayan erkek

    https://twitter.com/…?t=6q2nls4uy8la4kxdyehrtg&s=19

    20 yaşındaki ergenlere dert olmuştur. ya sen git ziraat bankasından bursunu çekip bi şeyler ye, eve dönüşte de 2 şişe tombul efes al. sana mı kaldı 40 yaşındaki adamın zevkleri.

  • doktor eş adayını geri çeviren kız

    doktor olunca istediği insanı tavlayabileceğini sanan mallara kapak olmuş kız.

    malsan malsındır. istersen astronot ol amk. mesleğinle ancak seninle hava atma amacındaki insanlarla birlikte olabilirsin. onlar da leş tipler olur. eş seçiminde mesleğe dikkat eden insanla bi ömrü geçtim 1 ay bile birlikte olunmaz.

  • duygusal bağ kurulan otobüs hatları

    (bkz: 413)

    altınpark-çankaya.

    bir fenomen…

  • rakı seven kadın vs şarap seven kadın

    her ikisi de kafa siker.

  • behzat ç ve ekibinin zorba olması

    sikerim behzat amirinizi de yaşadıklarını da. kimse ben şunu şunu yaşadım diye yaptığı yavşaklığa kılıf bulamaz. behzo hariç herkes dan bilzerian gibi yaşıyo sanki amk.

    çok doğru tespit.

  • hasan can kaya'nın youtube videolarını kaldırması

    ne önemi var.

    3 bölüm izlediyseniz yeter. bütün bölümleri birbirinin aynısı olan bi şovu sıkılmadan izleyebilecek kadar ne yaşadınız amk. nasıl dandik bi hayatınız var da değişiklik olsun diye 30 bölüm konuşanlar izleyebiliyosunuz. hahahahahahahha

  • eve erkek atma taktikleri

    işe yaramaz. ben mümkün değil, gelmem.

    yıllar önce bi tek gecelik ilişkide kızla önce arkadaşının evine gittik. sonra da onun evine geçtik. o günden sonra bi hatunla asla kendi evim dışında bi yerde yatmadım. arkadaşlarımın evi hariç. o da benim evim sayılır. lol.

    sene 2012. doğum günüm. açlıktan kahvaltıda sümüğünü yiyen bi üniversite öğrencisiyim. ankaraya dönmüşüm yazın. yaz okulu henüz başlamamış. bütün arkadaşlarım ankara dışında olduğundan sıkıntıdan karıncalarla konuşuyorum.

    itü sözlük’te de takılıyodum o aralar. millete içelim mi diye mesaj atıyorum. erkek kız ayrımı yok. maksat muhabbet. biri yazdı. sınavım var şimdi olmaz ama dedi. iyi dedim pek sallamadım. ertesi gün akşam 9’da mesaj attı bu. gel kızılaya içelim diyo. kanka dedim bende para yok ama. ben ısmarlarım dedi. iyi dedim çıktım. ama nasıl paspal çıkış. çoraplarım bile birbiriyle aynı değil.

    durağa geçince aradım bunu. karşıdan gelen ses hatun sesi. oha dedim ne alaka. hiç bozuntuya da vermedi. ulan diyorum biri taşak mı geçiyo kız taklidi yapıp sikmesinler beni diyorum.

    neyse nedjimaya geçtim. geldi. bi bira içtik. dedim ki benim otobüsüm 11’de son. kalkmam gerek. istersen evimde misafir edebilirim dedi. oluuur diye cevapladım bi yandan bu gece nereye gidiyo diye düşünerek. ya dedi arkadaşımın evine gidelim istersen önce. iyi dedim. her boka he diyorum. ekönömik bağımsızlık çoh önemli arkadaşlar gördüğünüz gibi. lol

    önce barda çalışan arkadaşının yanına uğradık. sonra da o anahtarı aldı, yolda yine nevale alıp eve geçtik. evde türk sanat müziği, melankolik muhabbetler falan derken arkadaşları geldi. tartışıyorlar. alkolün de verdiği yetkiyle dedim sakin olun ya, değer mi birbirinizi kırmaya. muhtemelen doğduğundan beri hiç oral seks yaptıramamış dilberay kılıklı hatun siz yatın dedi. iyi dedik yatalım.

    odaya geçtik. tek yatak var. çift kişilik. allahım bu kızın içinde biticek bu gece diyorum. belli. yol oraya gidiyo. yattık son bi sigara içip. artık aynı yatağa da girdikten sonra benim bi kızla sevişmemem eşi benzeri görülmemiş mucizeler gibi olacağından -kızıldeniz’in ikiye yarılması gibi- elimi saçlarına götürdüm, sevişmeye başladık.

    hayatımdaki en kötü deneyimdi. seksten sonra kız sarıldı uyuyo. ben boğulacak gibiyim odada. sigara dumanı kokuyo leş gibi. camı araliim dedim. ev zemin katta olduğundan kedi kaçmış ak. sabahın 6’sında bi de kedi aradık mahallede. manav tezgahının altından çıkardım verdim ev sahibi kıza. bizimki de iyice tırlattı, yürü bize gidiyoruz dedi. ulan bildiğin ortalık malı gibi ordan oraya sürülüyorum.

    buna gittik. gitmez olaydım. keşke eve döneydim. ben hayatımda bu kadar leş ev görmedim aga. bak 5 yıl öğrenci evinde yaşamış adamım, bu hatunun yastığı kadar leş yastık görmedim. boğulursun.

    ev arkadaşı erkekti. kızın odasına oğlanın odasından geçiyosun. djdjdjej. evet bağımlı mimari. ak öküz mühendisleri mimarları. neyin kafasını yaşadılarsa.

    kızın odasına geçiyoruz, mecburen herifin de odasından geçiyoruz. herif yatakta uzanmış yüzüstü film izliyo. kusura bakmayın ters bi pozisyondayım ama diye de espri yapıyo. porno mu izliyo napıyo.

    bi günde yaşanabilecek tüm absürtlükleri yaşadım ya. hayır bi de birbiriyle aynı olmayan çoraplarımdan utanıyorum. kafaya bak. ulan o çoraplar bile daha mantıklıydı son 12 saatte olanlardan.

    o günden beri asla tanımadığım, bilmediğim evlerde sevişmem. gelecekse bana gelsin. gelmiyosa kendi bilir. lol.

    bu da böyle bir anımdır. ilk tek gecelik ilişkimdi. hey gidi günler. o yıl doğan çocuklar okula başladı.

  • vatanım sensin

    --- spoiler ---

    dinci, gerici, yobaz, orospu evladı: bundan sonra yolumuz ankara.

    --- spoiler ---

    ankara ananızı iyi sikti ama. günümüze kadar gelen artıklarınızı da bu halk sikecek merak etmeyin.

  • saç dökülmesini engellemenin yolları

    kalkan balığının sırtındaki pulları götünüze sokun.

    not: kelim.

  • bordo ruj

    yeşil tenli kadınlara ayrı bi hava katar.

  • geç boşalan erkek

    kadınların en sevdiği erkek türü olduğu doğrudur.

    özellikle de cüzdanı geç boşalıyosa. hahaha.

  • maicon pereira roque

    az önce attığı golü atsa atsa hakan şükür atabilirdi. o nasıl vuruş babacım ya. hahaha.

    edit: attığı ikinci gol ağlak şeref yoksunlarına, hakemlerle maç kazananlara, karakter satan karaktersizlere girsin.

    galatasaray adamın amına koyar.

  • evlenene kadar cinsel ilişki yaşamayan kadın

    ne kadar çok şey kaçırmış lan, allah aşkına anlatın? hahahhahahaahha bu tür de yeni türedi.

    sanki dünyadaki her zevki tattın da bi cinsellik eksik amına koyim. dünyadaki en fakir ve vasıfsız insandan tut hayvanlara kadar hepsinin hiç çaba göstermeden yapabileceği, adına seks denen şeyi abarta abarta bi hal oldular.

    hiç ferrari kullandın mı? bungee jumping yaptın mı? paraşütle bi uçaktan atladın mı? canlı canlı nba maçı izledin mi? snowboard yaptın mı? at bindin mi?

    gelmiş buraya götündeki gri eşofmanla "muhteşem bişüüü, yalattırsana gıııız eki eki" diyo. hey yumurtaya can veren rabbim...

    he amk çok şey kaçırıyo. sen kaçırmıyosun, sen süpersin.

  • wesley sneijder

    şu golü,
    şu golü,
    şu golü,
    şu golleri,

    son 10 yılda ülkemizde herhangi bir takımda atmış/atabilecek -alex de souza hariç- başka bir adet futbolcu gösterebilin, futbol izlemeyi bırakmazsam şerefsizim.

    ne ara bu kadar mal oldunuz lan siz? hadi şu başlıktaki malum dalyarakların amacını biliyoruz. bidon falan diyolar wesley sneijder'e, yatarak para kazanıyo diyolar. onları geç. siz ne ayaksınız lan? iyi gün dangalakları.

    wesley sneijder dünya çapında bir yıldızdır ve büyük maçların büyük oyuncusudur. sivas'ı, karabük'ü wesley sneijder'le değil takım oyununla, mücadelenle, taşşaklarınla yenersin. bunun üstüne sneijder gibi yıldızların klasını ekleyip 2., 3. ve 4. büyükleri de yener, şampiyon olursun. şampiyonlar ligi'nde de aynı mücadeleyi sergileyip sazı sneijder'e verirsin, o da tribünleri real madrid maçında 5 5 5 diye coşturur. başka bi dünya yıldızın topu indirir, sneijder köşeye koyar, juventus'u trabzonspor'un rakibi yapar. galatasaray budur.

    her şeyi geçtim, senin bu mücadele etmeyen, rezil futbol oynayan takımında bu adam bu sene ligin asist kralı oldu. ölüsü de olur. form geçici, klas kalıcıdır. bunu o saman kafanıza sokun.

    sneijder gider, gitmez. bu ayrı konu. kimse galatasaray'dan büyük değildir ama galatasaray da wesley sneijder gibi klas oyuncuların yuvasıdır. kazmaların değil. ben böyle bi adama gitsin diyecek kadar galatasaray düşmanı bir dangalak değilim. bugün sneijder'e gitsin diyen yarın muslera'ya da gitsin der. oynanan algı oyunlarına gelir. camiaya zarar verir.

    şu klasa bak,
    şu güce bak,
    şu şuta bak,
    şu güzelliğe bak...

    ulan nankör kapçık ağızlılar, hagi gittiğinden beri kaç tane böyle gol gördünüz bu formayla? bulunduğu yerden hiç gerilmeden bu kadar güçlü şut atan kaç adam geldi takıma? var mı lan böyle juninho gibi topu havada sağlı sollu dans ettiren başka futbolcu şu ligde? monaco'yla oynasak şu son golü hagi gibi monaco'ya da atar bu adam. atamaz diyebilir misin?

    tudor yeni takım kuruyo, sneijder'i ister veya istemez. takım onun. kendi bilir. yerine kendi sisteminde daha iyi iş yapacağını düşündüğü bi futbolcu almayı düşünebilir. sonuçta sezon sonunda bana değil tudor'a söveceğiz. mesuliyet onda olduğu için bize çok laf düşmeyebilir belki ama sneijder'i göndermeye çalışan adamdan da ben futbol namına çok şey beklemem. sneijder'e gelene kadar bu takımda gönderilmesi gereken çok futbolcu var. bak isim bile vermiyorum ama aklına o geliyo. dimi? hemfikiriz. selçuk denen vasatı yollamayıp sneijder'i yollamaya çalışıyosan senden bi bok olmaz. o formayı selçuk, tolga ciğerci, cavanda, donk, semih, yasin öztekin, sinan gümüş giyebiliyosa wesley sneijder hayli hayli giyer, giyecek. asgari beyin hücresine sahip herkes böyle düşünür.

    edit: ya o gitmek istiyosa? diye soran arkadaşlar oldu. buyrun.

  • galatasaray

    tertemiz bir ekşi sözlük deneyimi için, taraftarına aşağıdaki listedekileri engellemesini salık verdiğim türkiye'nin en yüce camiası:

    @1000 esekli akinlarda sen olmayan cocuk
    @1223334444
    @62951413
    @a donde siempre regreso
    @abso
    @acsr777
    @adet adet insan
    @adult hitler
    @aga bu nedir diyen kimse
    @agoodidea
    @aksam yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez
    @aler
    @alfred marzinsky
    @aloha martini
    @alprrr
    @amras saralonde
    @anti duhring
    @anticonformist
    @antik sehir
    @archant
    @asil tendonu rupturu
    @at var at var
    @atilla hutchinson
    @awakening of faith in the mahayana
    @bahti
    @ballitir
    @balthazar blake
    @bana bebegim de
    @barbar savasci
    @bedenci
    @beeyore
    @ben almadim jurassic verdi
    @bene bene
    @beni arayan olursa banyoda de
    @berkinho
    @bir an heyecan yaptin itiraf et
    @bir isik yok tunelin obur ucunda
    @birazfasistbirazkomunist
    @bitkicilbocek
    @bizdiran
    @blooddawn
    @bombalasi
    @bos gezenin bos ustasi
    @bu 3 olacak
    @bu adam adam olmaz
    @bu kacinci uyelik
    @bu nick kullanilir malesef
    @bugungunlerdenisyan
    @bymuhalif
    @c unitt c
    @carlosbaba
    @carsafgibideniz
    @cas2b
    @catocu
    @changedman
    @charon walken
    @chill
    @cikmaz zannedilen sarap lekesi
    @cil hafiz
    @cilgin kovboy
    @cins
    @cok kara kislar gordum
    @cortina hephais
    @crazy tiftik
    @crdt
    @cubun
    @cyber wizard
    @darth gogo
    @darthrainos
    @delaparma
    @delnaja
    @denemebirikiuc
    @deniz fenerine asik olan gemi
    @dextare
    @diger camasir suyu
    @dincisosyalist
    @direnistanbul
    @donatien
    @dr breen
    @dramatis persona
    @el pajaro
    @elmasalyangozu
    @euro truck simulator 2 kamyoncusu
    @explorateur
    @ezik ve beta erkekleri favlarim
    @farfallone
    @felita
    @fenasi kerim
    @ferrarisini kiralayan bilge
    @followtheleader
    @freedom is holy
    @fullcontact
    @funkistan
    @gereshma
    @geven
    @geyigindibi
    @glide
    @goodcat
    @gozleriniz cok ses cikariyor
    @gyren
    @hadibeoradan
    @han hazretleri
    @harbegidensarisaclicocuk
    @hayatin olagan akisi
    @hayley williams ile evlenecek genc
    @hayricik
    @hegel kim lan
    @hele buna
    @hem guzel hem de isci olan kadin
    @hep dik geliyor emenike
    @herepsilonbuyuk
    @hetece
    @high anchor bunget
    @hulyodelivaldez
    @huzursuzordek
    @i have got too many legs
    @iddia ediyorum su soyledir bu boyledir
    @ihbala
    @incir agaci golgesinde
    @incity
    @insafbe
    @iriminage
    @issiz karga
    @iyi aile gocugu
    @iyi cocuk aslinda
    @jaaaccckkk
    @jameskeenan
    @jolteon
    @kafamkarmakarisik
    @kahtali mici gaz dolu kici
    @kalas kafa
    @kara lastikli eleman v2
    @kartacali makedo
    @kartalbafilerrr
    @kartalsezo
    @kasar yaza
    @kasvalan
    @kaytaz
    @kaznuk
    @kfk
    @kisa bisey olsun istemistim
    @kivanco
    @kizil saman
    @kompela teorisyeni
    @korben dallas
    @kosesiz yazar
    @kuflu piynir
    @kuntz 31
    @kusmuk
    @kutuptaki vaha
    @lavishiri
    @lazanyasever
    @lesimi
    @lord1453
    @lucy lucifer
    @m for vendetta
    @macar karinca
    @maddenin radyoaktif hali
    @madmen
    @manu
    @mavi topolino
    @maximum chatlak
    @mazut
    @mc43
    @mehyanede sabahlayan adam
    @memduh basgan
    @merkez
    @merry christmas sir
    @mgser
    @miki hiir
    @mimmm
    @mmrsrkn
    @moneylaundry
    @monitoba
    @mrbakteriyofaj
    @multiple intelligentiis
    @musallali
    @mutti
    @my jekyll doesnt hide
    @neither living nor dead
    @neslimi kaybettim hukumsuzdur
    @neylesinmahmut
    @nick istemiyorum ben
    @nickin ne yabanci
    @nobrans
    @nuhun gemisinde asure tarifi alan hayvan
    @nutellali balik ekmek
    @olmayan ip
    @optumsaygodumbye
    @orta saha oynayan iguana
    @ostrava
    @otuzikiyetmis
    @ozoara
    @ozombie
    @ozoutlaw
    @paul sahillleri
    @pine
    @pink floyd floyd yaylalar
    @publius vergilius maro
    @qazedcsrfvtyhngujmkol
    @reckoning
    @repihsrowlived
    @ringo cep
    @rmina
    @sallamakahve
    @samatya kos marmarayi elestiriyorlar
    @samuel joao
    @sanatbenimulan
    @sanborn
    @sebahat abla
    @ses n
    @sessizklavye
    @seul
    @shine88
    @shinigami ryuk
    @silsmile
    @sinagrit
    @singidunum
    @siyahbeyaz1903
    @smasherz19
    @soranasokanyus
    @soulforger
    @steez
    @sui fidelis
    @sumuklu doktor
    @takilmaca666
    @talented tales
    @tanetaneanlat
    @tashak joe
    @tatlimsibieksilik
    @terstrigonometrikfonksiyonlarinintegrali
    @teslanin askerleriyiz
    @the godfather izleyip tribe giren adam
    @thegeniusofthemind
    @these are the days of our lives
    @thirtyeightthousandfeet
    @tiriska
    @trojen
    @trollerde aglar
    @tskitishvili
    @ttravis bicklee
    @turk eli
    @tuy sarartici krem
    @ucmus yazar
    @umitasyon
    @unquiet mind
    @usdollar
    @uyuyanpisipisi
    @veniceviolins
    @veresiyesatan
    @vicente009
    @victory90
    @viva paulista
    @vivald
    @way to go
    @wezxat
    @what makes you think i m not a superhero
    @whatdreamsnevercome
    @whim
    @whisky tango romeo
    @winona soul
    @xixcq
    @yan yatarak visne yiyen roma imparatoru
    @yankee jumping
    @yasama tutunmak
    @yawheehe
    @yklc
    @yorganadam
    @zakir
    @zararli yazar
    @zezetx
    @zinaedenzidan
    @zorla yazar yaptiniz beni

    bunların arasında aktroller, kezbanlar, cahiller, sürekli ana avrat sövenler, işe yaramaz insanlardan bolca var. hepsi beşiktaşlı değil. fenerli ve hatta galatasaraylı olduğunu iddia eden galatasaray düşmanları bile var. engelle geç. yaramaz bunlar. faydasızlar. özellikle jimnastikçi olanları tam dezenformasyoncu. sabahtan akşama kadar galatasaray başlığında algı operasyonu yaparlar. galatasaray camiasına hakaret ederler.

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)

    edit: ekle: fiberoptikkablosunatakilanadam

  • kimsenin okuyamadığı yazı

    basbayağı imam hatipler kapatılsın yazıyo. siz nasıl okuyamadınız lan? hahahahhahaha.

  • galatasaray

    real madrid'e karşı oynadığı 7 maçın 3'ünü kazanmış, 4'ünü kaybetmiş kulüp. bu 3 galibiyetin içinde 2-0'dan 3-2 ve tribünleri 5 5 5 diye bağırttığı galibiyetler vardır.

    juventus'a karşı oynadığı 6 maçtan 2'sini kazanıp 3'ünde berabere kalıp 1'inde yenilmiştir. bu kritik maçlarla juventus'u 2 kez uefa kupasına yollamış, kendi de şampiyonlar ligi'nden devam etmiştir.

    bütün bunları şerefiyle ve hakkıyla kazanmıştır. ülkesinde kollanarak şampiyon olup avrupa'da eline verilen takımlardan olmamıştır. galatasaray başarılıysa bu başarı içi dolu bi başarıdır.

    yerel rakipleri olduğu kadar uluslararası rakipleri de vardır ve onları da örneklerini verdiğimiz gibi bolca tokatlamıştır. ajdar anık gibi gidip "barcelonayız amk" demez. daha şampiyonlar liginde gruptan çıkamamış asırlık takım, gelmiş barcelonayız amk diyo. hahahahahha.

  • emek ege

    tercüman olmadığı gönülleri de ben sikeyim de sikilmedik bi şey kalmasın bari dediğim adam.

    sözlük değil erbaş gazinosu.

  • öldürdüğü gence 17 gün sonra tecavüz etmek

    pişmanlığa yol açmaz.

    orospunun oğlu gelmiş pişmanım diyo. bunu yapan insan pişman olma duygusuna sahip olabilir mi ya? pişmanlık adamı dövdükten hemen sonra olur. bok gibi hissedersin. pişmanlık arabanın bagajına atıp ormana gittiğinde gerçekleşir. ne yaptım ben deyip geri dönersin. bunca insanlık dışı muameleyi planlayıp, tasarlayıp yaptıktan sonra pişman olamazsın.

    pişmanmış. bunun yancısı da takım elbise.

  • camdan düşmek üzere olan kadını videoya çekmek

    ya senin ben ananı avradını yedi ceddini sikeyim amına koduğumun insanlığından gram nasiplenmemiş orospu evladı. ne leş, ne kahpe, ne şerefsiz mahluklarla aynı gezegende yaşıyoruz ya. düşün şöyle bi dünyada senin sevdiklerinle bu kahpe evladının yan yana oturma ihtimali var. insan çıldıracak gibi oluyo. allah senin belanı versin amına koduğumun kahpesi.