Sık geçen başlıklar

victory90 21

ekşi profili
çanakkale'de yaşıyorum. bilenler vardır, şehrin birçok yerinde bisiklet yolu mevcut ve ben iki defa bisikletimle bisiklet yolunda ilerlerken "burada bisiklet mi sürülür" diye iki ayrı teyzeden fırça yedim. bisiklet yolunun yanı kaldırım, teyze bisiklet yolundan yürüyor ve geçebilir miyim diye müsaade istedim diye bana fırça atıyor. bu ülkenin insanı çok garip.
ilk entryden hareketle, aşı karşıtlarının bu ülkede ciddi bir problem haline geldiğini gördüğümüz başlık. aşı olmayan olmasın arkadaşlar sorun bu değil. sorun, aşı karşıtlarının dezenformasyon yaratması hatta daha da ileri gidip insanları provoke etmesi. asıl problem bu.
deve sidiği içen arapların takımının eline vermek üzere old trafford'a dönen efsane. manchester kırmızıdır !
tam fenerbahçe'nin istediği gibi gergin ortamda oynanacak olan maç. fenerbahçe'nin bu tip ortamları sevdiğini ve bu tip ortamların beşiktaş'a yaramadığını düşünürsek bir beşiktaşlı olarak berabere kalacağımızı ya da mağlup olacağımızı düşünüyorum.
arda turan'ı da alırlarsa türkiye'nin en itici takımı olma noktasında açık ara lider olacak olan futbol kulübü. emre belözoğlu & arda turan bir arada. düşman götüne.
açacağınız başlıkları sikeyim. sözlüğün anasını siktiniz. 2011 ocak ayından beri buradayım ve hiç böylesini görmedim. seviye daha ne kadar düşebilir ki derken biraz daha düştüğünü görüyorum. ezeli rakipler olarak birbirimizi iğneleriz, birbirimize laf sokarız vs ama biraz kalite olmalı. ben böyle rezillik görmedim. ipini koparanı doldurdunuz sözlüğe, anası sikildi güzelim ortamın. eserinizle gurur duyun götünüze avuç avuç kına yakın. yazıklar olsun.