Sık geçen başlıklar
siktir edilmesi gereken psikolojisi bozuk, kendini tamamlayamamış ve gerçekleştirememiş, ilgi orospusu bir "herkesin eski sevgilisi olan" bir karının yaptığı eylemdir.

tecrübeli bir kişi olarak yol verin cehenneme kadar gitsin.
ayrıca kızlar soruyor mu ne öyle bir site vardı, oraya çevirdiniz amg sitesini.
ne desem gg olacak beyan.

lütfen hiçbirimizin kadını olmayın, kendi ayaklarınız üstünde durun ve erkeklerle sidik yarıştırmayı bırakın. biz sizinle yarışmadığımızı, yarışmak dahi istemediğimizi, pozitif ayrımcılık denilen cinsiyetçi ve ayrımcı politikaları da desteklemediğimizi defalarca anlatmaktan bıktık. kadınlar olarak fabrikalar, şirketler, ofisler vs kurup lütfen sadece kadınları istihdam edin ve lütfen artık yakamızdan düşün. siz kadınların erkeklere bir borcu olmadığı gibi erkeklerin de sizlere bir borcu yok.
kezbanın hakim olanı da hiç çekilmiyor dedirten, görev başındaki memura (belediye çalışanı) hakaret suçu işleyen bir hukukçunun söylemi.

ayrıca, sarı montlu meriçin de ağzını köpekler öpsün. kimi ısırdı, hayır kimi ısırdı diye soruyor, ısırılan iki kişi gösterilmesine rağmen "acaba ne yaptı da ısırdı" diye savunuyor. bunlar başıboş köpeklerden daha tehlikeli yemin ediyorum. tek dileğim bunların da başıboş köpekler tarafından saldırıya uğraması. ben bu kadar cahilliğe dayanamıyorum.
nasıl hayatlar yaşıyorsunuz da bu duruma geliyorsunuz amınoğulları diyerek bilgisayar ekranına tokat atmama sebep olmuş videodur.

açıkçası videoyu izlemedim, sadece görüntüye tıkladım. gerçekten ibretlik mk ya.
yani kimse kimsenin üremesine karışmasın, isterse 10 tane çocuk yapsın insanlar diyordum ama artık yetti gerçekten. uçan kuşun bile hakkını yiyor bu döl israfları oksijen tüketerek.
evet diye cevap verilesi bir soru cumlesi.

"tarifeli ucaklarla dolasmak utanilacak bir sey mi?
senin vatandastan ne üstünlügün var?
alti üstü vatandasa hizmet etmek, devlet islerini belli bir düzen icerisinde islemesi icin oraya gelmis, vatandasin vergileriyle maas alan bir devlet memurusun. 7-8 tane ucak senin neyine? havayollari sirketi baskani misin sen?" derdim ana muhalefet genel baskani olsam. ama olmadigimdan diyemiyorum.
cunku (bkz: cumhurbaşkanımızı en çok benim sevmem).
ayrica kilicdar vasifsizi da bunu diyemez, bos bos konusur yine.
fatih terim ile sergen yalcin arasindaki iliskiyi bilmeyenlere dert olmustur.

fatih hoca daha gecen hafta besiktas kazanirsa alkislariz diye aciklama yapinca da bu tayfa cildirdi. bunlar kotulukten beslenen yavsaklarin ta kendileridir.
ders zamani kafelere giden tayfa meger okulu ne kadar cok seviyormus dedirten protestolardir.
derslerde oflayip poflayan, telefondam basini kaldirmayan tipler sikintidan protesto ediyorlar.

ulan o kadar haksizlik oldu disari cikmadiniz da su korona zamani sirf aile evinde caniniz sikiliyor diye sokaga cikacaksiniz oyle mi?
siz okula gitseniz ne olur gitmeseniz ne olur? aptal cahiller!